Konu: [19.02.2022 - Skips_Smoke] Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2022 02:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Skips Smoke @Tarantula

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dariel MyField @Lordusbackinbusiness

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2022, 01.50-02.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 19.02.2022 tarihi gece 01.50 sularında CCTV sistemine Ocean Docks bölgesinde MAC10 ile ateş edildiğine dair bildirim düştü. Ben ve ekip arkadaşım Dariel bölgeye yöneldik, bölgeye gittiğimizde Skips Smoke ile bir arkadaşını Regina marka araç başında ufak çaplı kargaşa yaşarken bulduk. Skips Smoke karakterinin üzerinde MAC10 gördük ve kovalamaya başladık, önce suya atladı ve memurlar da bölgedeki tekne yardımı ile peşinden gitti. Akabinde diğer kıyıdan çıkış sağladı ve PD içerisindeki birkaç memur kovalamak için peşinden tekne ile gitti. Tekneden inen ilk benim karakterim Timur oldu. Tam merdivenleri çıkarken kendisi çökmüş bir şekilde MAC10 silahı ile ateş etmeye başladı ve ben de Desert Eagle silah ile karşılık verdim. Kendisini yaralı durumuna düşürdüm. Düşürür düşürmez karakteri henüz animasyona girmeden bağlantısı koptu. Bölgede yaklaşık yedi-sekiz dakika bekledik fakat giriş sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Crash Log: GösterGizle

Beş dakika sonrası: GösterGizle

Bir süre sonrası: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi IC hapis cezası olarak 1.4(kolluk kuvvetlerine saldırı), 1.23(ruhsatsız silah bulundurmak) ve 1.26(kolluk kuvvetlerine direnmek) suçlarıyla 300 dakikalık hapis cezası alacaktı.

#1 - 22.02.2022 19:38
Skips Smoke savunma yapmadığı için aktif rolde /q atması sebebiyle cezalandırılacak. IC hapis süresi üstüne eklenecek.