Konu: [10.02.2022 - Joseph Lichtmann] Emote Hatası - Retarded RP  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2022 05:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Lichtmann @sukutt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Regina Espinoza @amiral0215

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.02.2022 - 02.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

Retarded - RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Regina karakteriyle araçta seyir halinde yavaş hızda giderken, Joseph karakteri aracımızı durdurdu. Normal bir rol sergileyeceğini ve sohbet edeceğini sanıyorduk ancak sebebi sonucu olmayan saçma bir role girişerek "Benimle evlenir misiniz?" gibi bir rol sergiledi ve ardından kendini geriye doğru yol ortasına atarak SS üzerindeki emoteyi vermiş oldu. Göz ardı edecek türden bir rol olmadığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lowell Weissbard Karakteri, SS'te aracın önünde çıkan karakterde o esna da aracın üzerine çıktı rolsüz bir şekilde ve biraz oturup ne olduğu belirsiz bir role o da girişti, onu da buradan uyarmış olalım ki bir daha bu tür rolleri yaparken dikkatli olsun.

#1 - 11.02.2022 11:05
Merhabalar,
Karakterim zengin bir Yahudi piçi, eh birazda çapkın. Olayın gerçekleştiği yer takıldığımız dernek önü ara sıra yanımdakilere bakın şimdi ne yapacağım diyip başkalarıyla bu tür rollere girişirim. Eğlenceli olur karakterime de  uyan hareketler, piç olmak insanlarla eğlenmek, karşılıklı dalga geçmek karakterimin olayı. Retarted rplik bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Emote hatasına gelirsek reddedildikten sonra yerden bir şeyler toplama rolü yapıyorum ve 3 4 defa çöküp kalkıyorum. Orda siz bu hareketi sormuyorsunuz ama gelen arkadaşım soruyor ne oldu diye kalbim kırıldı diyorum yani emotemde mantıksız değil yaptığım eylemi biraz süslüyorum. Savunmam bu kadar.

Bi kıza selam yazmışımda savcılığa verilmişim gibi hissettim, iyi roller.
« Son Düzenleme: 11.02.2022 11:13 sukutt »

#2 - 12.02.2022 00:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 12.02.2022 01:43
O an Joseph in yanındaydım ve açık aramak adına açılmış bir şikayet olduğunu düşünüyorum.

#4 - 12.02.2022 14:38
Rollerimizi yaparken mantık çerçevesinde kalmaya özen gösterelim, oyuncumuzu bu seferlik uyaralım.

@sukutt