Konu: [05.02.2022] Cesar Enrique - Haziel Ortiz | Yaralı kural ihlali.  (Okunma sayısı 238 defa)

#0 - 05.02.2022 20:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Enrique @Cross | Haziel Ortiz @yakışıklı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 40. Block birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımda takılırken şahıslar gelip baskın atıyor, gayet normal bir şekilde karşılıyoruz. Çünkü birliklerimiz savaş içerisinde. Bu olay gerçekleştikten sadece 6 dakika sonra tekrar gelip düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
 Arkadaşlarımız ilk olarak gelip vuruyorlar.

Daha sonra tekrar gelip tekrar düşürüyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların gereken cezayı alması tüm Vice oyuncuları için en doğru karar olacaktır.

« Son Düzenleme: 05.02.2022 20:09 emonivon »

#1 - 05.02.2022 22:59
Shotgun ile vuruluyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi sokağında köşe tutmaya devam ediyorsun. Burada hatalı olan ben değilim. Ben senin düşüp düşmediğini bilemezdim. Hastane rolünü yaralı rolünü yapmaya bile tenezzül etmemişsin, resmen orada durup seni vurmamızı beklemişsin. Kısaca açık arıyorsunuz admin kararını bekleyebiliriz.

#2 - 05.02.2022 23:12
Bunu da eklemek istiyorum.
Vuruluyor.

Arabasına binip gezmeye gidiyor  :garip:

Yaralı kural ihlalinden ceza alması gereken kişi gayet açık diye düşünüyorum.
Ek açıklamalar: Şahısın gereken cezayı alması tüm Vice oyuncuları için en doğru karar olacaktır.  O:-)

#3 - 05.02.2022 23:23
Bunu da eklemek istiyorum.
Vuruluyor.

Arabasına binip gezmeye gidiyor  :garip:

Yaralı kural ihlalinden ceza alması gereken kişi gayet açık diye düşünüyorum.
Ek açıklamalar: Şahısın gereken cezayı alması tüm Vice oyuncuları için en doğru karar olacaktır.  O:-)
Ahh ahh, ilk vurduğunuzda aktif doktor olmadığı için gidip hastanede tedavi oluyorum. Sokağımda volta atarken gelip tekrar vuruyorsunuz, hırslanmışsınız belli.

Aracıma binmem ne kadar yanlış? Sadece biniyorum, ilerlediğime dair bir kanıtın yoksa boşuna uğraşma ki gitmiyorum.

Hadi hepsini geçtim, senin yaptığın doğru bir şeymiş gibi savunma yapman da komik bir durum açıkcası. 6 dakika içerisinde iki kez vuruyorsun ve hala benim rk kural ihlali yaptığımı sanıyorsun.  :-[ :'(

Yeniden söylüyorum, Şahısların gereken cezayı alması tüm Vice oyuncuları için en doğru karar olacaktır.

#4 - 06.02.2022 00:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Enrique @Cross | Haziel Ortiz @yakışıklı

Alıntı
Yaralı kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımda takılırken şahıslar gelip baskın atıyor, gayet normal bir şekilde karşılıyoruz. Çünkü birliklerimiz savaş içerisinde. Bu olay gerçekleştikten sadece 6 dakika sonra tekrar gelip düşürüyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların gereken cezayı alması tüm Vice oyuncuları için en doğru karar olacaktır.

Birkaç şey daha ekleyeceğim bu şikayete.

Arkadaşlar 24 saatte bir kez basabileceği hoodu, 6 dakika da bir olarak güncellemişler sanırım.

Şahısların "Hood Baskını İhlali" kapsamından cezalandırılmasını talep ediyorum.

#5 - 06.02.2022 00:19

Alıntı
Yaralı kural ihlali.

Birkaç şey daha ekleyeceğim bu şikayete.

Arkadaşlar 24 saatte bir kez basabileceği hoodu, 6 dakika da bir olarak güncellemişler sanırım.

Şahısların "Hood Baskını İhlali" kapsamından cezalandırılmasını talep ediyorum.

#6 - 06.02.2022 00:36
Vurulup istirahat rolleri sergileyeceğinize kalkar kalkmaz tekrar köşe tutmaya başlamışsınız. Vurulan bir karakterin yapabileceği tek şey güvenli bir bölgede dinlenmek, tedavi olmak olur. Tekrar vurulmak için kalkıp köşe tutmaya başladığınız bariz ortada. Lütfen açık aramayın.

#7 - 06.02.2022 00:37
Tanımadığım bir adama karşı hırs mı yapıcam ne bu aşşağılayıcı konuşmaya çalışmalar bunların yasak olduğunu bildiğiniz halde devam ediyorsunuz.
Bu da arabayla ilerlediğinin kanıtı.
Yaralı kural ihlali kapsamında açtığın şikayeti hood baskın olarak değiştirmek nedir?
Önce yaralı kural ihlalinden ceza almamızı talep ediyordun şimdi hood baskını senin taleplerinle olucak iş değil bu savunmamın geçerli olacağına inanıyorum.
seni vuruyoruz, mahallende durmaya devam ediyorsun arkadan dolaşıp geldiğimizde orada olmaman gerekirken hala mahallende volta atıyorsun resmen bilerek beni düşürün de size şikayet açayım der gibi. Şaka gibi olay.
Arabayla gezdiğinin kanıtı da burada.

#8 - 06.02.2022 00:45
Tanımadığım bir adama karşı hırs mı yapıcam ne bu aşşağılayıcı konuşmaya çalışmalar bunların yasak olduğunu bildiğiniz halde devam ediyorsunuz.
Bu da arabayla ilerlediğinin kanıtı.
Yaralı kural ihlali kapsamında açtığın şikayeti hood baskın olarak değiştirmek nedir?
Önce yaralı kural ihlalinden ceza almamızı talep ediyordun şimdi hood baskını senin taleplerinle olucak iş değil bu savunmamın geçerli olacağına inanıyorum.
seni vuruyoruz, mahallende durmaya devam ediyorsun arkadan dolaşıp geldiğimizde orada olmaman gerekirken hala mahallende volta atıyorsun resmen bilerek beni düşürün de size şikayet açayım der gibi. Şaka gibi olay.
Arabayla gezdiğinin kanıtı da burada.

Sokağıma 2. kez gelemezsin, kuralları güzel oku.
Aracımda ilerlediğimin kanıtını atmışsın, saate dikkatli bak. Tedavi olduktan sonra istediğim gibi sürebilirim.
Benim taleplerim değil, senin yaptığın ihlaller söz konusu.
Beni vurunca nereye gitmemi bekliyorsun? Sizin hooda gelip sosisli de yiyeyim istersen.

#9 - 06.02.2022 03:06
Nereye gidersen git, aktif çatışma dönen bölgede köşe mi tutması gerekiyor bütün vurulanların? Bu arada hood bölgenizden hiç ayrılmadık bu durumda ikinci bir baskın atmamış oluyoruz. Biz vurulduğumuzda herhangi bir ikinci aksiyona dahil olmuyoruz. Sen arkadaşların ve kendin vurulmuşken orada köşe tutmaya devam ediyorsun. Bariz şikayet açmak için açık arıyorsun.
Bu arada sizi ilk düşürdüklerinde görmedik, gördüğünüz üzere chatte emoteumuz bile yok. Herhangi bir durum belirtmediniz, herhangi bir yaralı animasyonu çekmediniz.
« Son Düzenleme: 06.02.2022 03:11 Cross »