Konu: [04.02.2022 - Desiderio Velazquez] Rolden kaçmak için (/q) / bağlantı koparmak.  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2022 16:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desiderio Velazquez - @realswype

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.02.2022 - 18.12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zaten ekran görüntüleri olayı açıklamak için yeterli diye düşünüyorum, havaalanı bölgesinde ateş açıldığına dair bir bildirim geldi ve bölgeye yönelim sağladım, bölgede arama yaparken çokça vurulmuş silahlı kişi gördüm ve destek istedikten sonra bölgedeki kişiler tutuklanırken üzerinde MAC-10 bulunan Desiderio Velazquez isimli arkadaş silahına el koyulup tutuklanmaması için oyundan çıkış yaptı, 5 dakika boyunca bekledik ve oyuna dönüş yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin üzerindeki MAC-10 model silahın silinmesini talep ediyorum.

#1 - 05.02.2022 18:25
Müsait bir zamanda savunmamı yapacağım.

#2 - 09.02.2022 12:29
@realswype Savunmanızı en kısa süre içerisinde yapın.

#3 - 09.02.2022 18:26
Elektrikler gitti, silahimin alınmasına ve gerekli IC jaili yatmaya hazırım.

#4 - 11.02.2022 14:51
Merhabalar,

Şikayet incelendi, karakter /q ihlali kapsamında cezalandırılacak, ek olarak silahı sistemsel olarak silinecek.