Amerika'da yeni umut vaat eden çocuklarımızın eğitim masraflarının ne kadar pahalı olduğu gündemden asla düşmeyen bir konu iken hiç kasabalı çocukları düşündünüz mü? Şehir içinde tüm olanaklara erişebilen çocuklarımız var iken onlardan hiç farkı olmayan Red County'de yaşayan çocuklarımız maalesef erişim kaynakları çok sınırlı. Florida eyaletinde eğitim masraflarını karşılayan vakıfların çok az olduğunu göze alırsak Red County'e burs imkanı sağlayan hiçbir vakıf mevcut değil. Şehir ile Kasabada yaşayan çocuklarımızı ayrıştıran bu düzene izin vermeden kasabalı meleklerimizin eğitim masraflarını karşılamak için faaliyete geçmiş bulunmaktayız.
Kasabalı çocukların çoğu kaynağa erişim sıkıntısını gidermek için kasabalara kütüphane hatta okullar açılabilmesi için bağışlar ve gerekli faaliyetler düzenleyeceğiz. Belediye ile sürekli iletişim kurup gereken altyapıyı kurması için çalışmalara başlayacağız. Psikolog uzmanlar ile çocukların sorunlarını dinleyerek gereken çözümleri getireceğiz.
Red County'de büyümüş ve zorlu eğitim koşullarından sonra büyük üniversitelere girip mezun olup ama asla geldiği yeri unutmamış kasaba çocuklarıyız. Red County'de bir çok işletme bize sponsorluk sağlamaktadır. Kuruluşumuzun çok büyük parçası olan Devil's Law MC ve Pitchfork Bar'a teşekkürlerimizi sunarız.
BU SAYFA BAKIMDADIR!