Maskeye o kadar para verdim kullanacağım.
Ayrıca benim yaptığım role laf yapamazsın, o seviyede olduğunu düşünmüyorum.
İki cümledeki çelişkiyi tespit edin, gerisini adalet kuşlarına bırakıyorum, maske olayını arkadaşın kısaca özetlemişken sen niye diretiyorsun anlam vermek güç
Oldukça içerlemiş gibisin, her şeyin savunmasını yapmama rağmen hala uzatıyorsun.
maskenin savunmasını yapmadın bro, arkadaşın hatasını kabul etti ben de eywallah çektim. Ben her rolümü ince işliyorum, North Park beni vurmuş gibi davranmıyorum rolde ve bunun hala izini sürüyorum, senin gibi forumdan kontrol edip tak diye sıkma DM'si yapmıyorum, o yüzden savunman da mantıksız, aynı şeylerden bahsetmeyeceğim tekrar kez. OOC ss'lerimi içerlediğin için IC'ye yansıtıyorsun ve bana içerlemiş diyorsun, bu paranoyaklık ciddiyim. Benim de bahsettiğim şey aynı, rol dediğimiz şey 300 saniye yerde yatmak değil anlıyor musun? Rolün sonrası da olmalı ama sizin yüzünüzden devamını getiremiyorum 300 saniye yatıp kalkıyorum ve şikayet oluşturuyorum. Normal hayat rollerime dönmek zorunda kalıyorum.
Aklıma geldiği için ekliyorum, görselini aradım ama bulamadım. Zamanında -çok eskiden yine Vice platformunda- bu tür bir şikayete maruz kalmıştım ve şikayeti sonuçlandıran admin "Vice Social birini vurmanız için bir sebep değil" demişti.
Her neyse yönetim ekibine bırakalım sonucu.
Ek olarak, chatloguma düşen bir takım durumlar, rol seviyelerine kadar inilmiş.
Aracımızıa ateş edildikten sonra rolünü dökmediğim cümle:[00:22:27] Donna Studlend (bağırır): NORTH'S HİZMETLERİ! TEKRAR DENEMEK İÇİN LÜTFEN SALLAMAYA BAKIN!
Dyton Lewis ile olan rolümüz, ateş açıldıktan sonra GB alana gidiyoruz[01:20:16] Felicia Parrish: North Park Studio'a gizlice girip eşyaları kırdık, paraları çaldık.
[01:20:23] Felicia Parrish: Saat gece beş gibi.
[01:20:38] Felicia Parrish: Ben onların intikam aldığını "tahmin" ediyorum, başka sorunlu olduğum biri yok.
[01:20:56] Dyton Lewis: Onların yapmayacağını düşünüyorum, senin bizimle çalıştığını biliyorlkar.
[01:21:21] Felicia Parrish: Düşünelim ama North Park'ın son üç şarkısında da bize diss vardı Baykuş.
[01:21:33] Felicia Parrish: WorldWide stüdyodaki isimleri dissliyorlar yani.
[01:21:48] Dyton Lewis: Öyle mi diyorsun? Bunu onlarla konuşacağım, kızım. Gerçekten. Bunu sanmıyorum kızım, kan üzerine.
North Park'ı hala kafamda kesinleştirmedim IC olarak ve kanıt topluyorum, sen direkt sabah onda bana ateş açıyorsun, benimle rol seviyesi mi kıyaslıyorsun?