Konu: 04.02.2022 Samuel Zhou  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 04.02.2022 05:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel Zhou @SamRole

Olaya dahil olan şahit karakter adı: XXX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.02.2022 00:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Cregan karakteri belirli sebeplerden dolayı kaçırılıyor ve kapının dışarısında atılıyor. Daha sonra Samuel Zhou karakteri tekrar gelerek Cregan karakterini tekrar tutar emotesi verip sürükler emotesi veriyor. Samuel Zhou karakteri Kas 0 dayanıklılık 1, 80 kilo birisini sürükler emotesi vererek koşmasının ihlal olduğunu düşünüyorum.
Samuel Zhou
Spoiler: GösterGizle
[Kas 0, kendisinden daha kilolu]
[80 Kilo]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Çinli bir karakterin hiçbir rolü olmadan savaş olduğu için Ermenistan uyruklu birliğe girip savaşması ayrı garip, şikayete bakacak yöneticiye kolay gelsin. Başka ileti gelmeyecek.

#1 - 05.02.2022 15:11
Karakterimin eskiden John Kasparov karakterinin arkadaşı olmasından  dolayı Ermeni uyruklu bir birlikteyim savaş olsa kendime nc attırır öyle giderim. Emotelere bakacak olursak seni zaten 2 kişi dışarıya atıyoruz Power Gaming işi ne alaka onu anlamadım.

#2 - 05.02.2022 15:50
Attığım kanıt fotoğrafında her şey belli, savunman bittiyse sonuçlanabilir.

#3 - 05.02.2022 16:33
Olayı yaşayan benim şikayeti açmasını arkadaşıma ben söyledim. Demir kapının oradayken /me adamı çeker atıp koşa koşa bunny ata ata götüremezsin. İstersen kas gücün 20 olsun

#4 - 09.02.2022 12:22
Kılı kırk yarmayın lütfen, ortada büyük bir ihlal söz konusu değil. Kişiyi bu seferlik uyaralım.