Konu: [02.02.2022 -Sarkis_Arakelian - Gamo_Kasparian] RK  (Okunma sayısı 321 defa)

#0 - 02.02.2022 22:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sarkis_Arakelian @yasinsagin  Gamo_Kasparian  @levis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ghaalen_Howell @Vicolays

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/02/2022, 19:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK Kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi arkadaşların ikisi de RK'lı olmalarına rağmen gördükleri yerde ateş açıp düşürdüler.  :)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Sarkis Arakelian

Gamo Kasparian

Vurulduğumun kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.02.2022 22:23
Merhabalar, kendi adıma savunma yapacağım.

Addon kullanmıyorum ve nasıl öldüğümü de bilmiyorum, oyunum alt tabdaydı ve normalde hasar yememem lazımdı. Sonrasında oyuna döndüğümde düşürdüğünüz yerde değildim, yoldaydım. Videonun öncesini atarsan sevinirim, beni de nasıl bulduğunuzu fazlasıyla merak ediyorum.

Ek olarak oyuna döndüğümde beni düşürme emotesi falan yoktu, oyunuma devam ettim. Hatam varsa uyarılabilirim.

- Kimsenin olmadığı bir yerde, tenha ve saklanacak yerlerde "AFK" durumdayken düşünce RK durumuna düşmediğimizi de söyleyeyim. Soru atarak cevabını almıştım.

Benim nasıl bulunduğumun da videosunu istiyorum, o yerde beni bulmanız imkansız. Oyuna döndüğümde de yolda buldum kendimi, videoyu atar mısın @Vicolays ?
« Son Düzenleme: 02.02.2022 22:33 levis »

#2 - 02.02.2022 22:23
Gün içinde 15.rklı intihar komandosu, vuruyoruz vuruyoruz geri geliyorlar doğrusu. Yakın zamanda bu kasparovun intihar komandolarına bir ayar çekilmeli. İyi bir gece geçirin.

#3 - 02.02.2022 22:25
Gün içinde 15.rklı intihar komandosu, vuruyoruz vuruyoruz geri geliyorlar doğrusu. Yakın zamanda bu kasparovun intihar komandolarına bir ayar çekilmeli. İyi bir gece geçirin.

Teşekkür ederim, dostum. Bir hatam varsa kabul ediyorum, dikkatsizliğimden yapmışımdır. Oyunu sizin gibi normal bir "DM" sunucularında oynuyormuş gibisine, cbug-c-roll yaparak oynamıyorum.

#4 - 03.02.2022 10:44
Aradan geçen süreyi tamamen unutmuşum, RK sürem bitti sanıyordum kusura bakmayın hatamı kabul ediyorum. Attığın ekran görüntülerinin sonuncusunda camhunt kullanımın belli oluyor, yaralıyken öyle bir görüş açısına sahip olmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bu durum için ayrı bir şikayet mi açmalıyım yoksa buradan mı cezalandırılırsın bilemiyorum.
Spoiler: GösterGizle

#5 - 03.02.2022 15:24
Merhabalar, iyi niyetiniz için teşekkürler. Karakterler ceza alacak. Ek olarak bir şikayetiniz var ise farklı şikayet oluşturun lütfen.