FDI'nin
Bertuzzi Suç Ailesi'ne karşı yaptırımları,
Kasparov Bulvarı'nda yaşanan onbeş ila yirmi arasındaki kasten kamu personelinin canına kast etmek suçuyla yargılanacaklar. Organize suç örgütü kurmak ve öncülük yapmak ve hakkında diğer çıkan
"Silah tedarikçisi, uyuşturucu kaçakçısı" gibi soyut ithamlar ile de bir araya gelecek. Bunun üzerine
Vincenzo Bertuzzi yaşanan son -sıcak savaş- olaylardan sonra sağlık durumunun iyi olmadığını dillendirerek, bir nevi tatil yapmak maksadıyla psikolojik bir klinikte tedavi sürdürecek.
SONNY POCHETTINI ERA, THE SECOND BOSS
Vincenzo Bertuzzi'nin sık sık meydana gelen sağlık problemlerinden (panikatak) ötürü bu işleri bir süre bırakacağı ve İsveç'te bir psikolojik sağlık kliniğinde tedavi göreceğinden ötürü Vinnie'den sonraki adam Sonny Pochettini aileyi devralıyor.[/b]
Sonny Pochettini. İtalya, Napoli doğumlu fakat ömrünün birçok kısmını Amerika'da geçirmiş klasik bir İtalyan Amerikalı mobster. Vinnie Bertuzzi'den yanı sıra daha çok diplomasiden nazaran sokak jargonuna vakıf birisi. Bertuzzi Suç Ailesi'nin ikinci adam pozisyonunda yer alıyordu, şimdi kartlar yeniden dağıtıldı ve ailenin başına geçen isim oldu.
OOC BİLGİLENDİRMEÜstüne alınan arkadaşlara ithafen. Selamun Aleyküm.Yaklaşık sekiz aydır bu proje için uğraştık ve didindik, dün akşam da karşı safta yer alan arkadaşlar ile discord sunucuları üzerinden hoş ve boş muhabbetlerimiz oldu, en azından insanların bana olan ön yargılarına kırdığıma inanıyorum. Şunu unutmayın: "Efendilik ve saygı olduğu mühletçe her zaman başarılı olursunuz." Hepimiz çalışıyoruz, üniversite hayatlarımız var. On senedir, köklü sunucular içerisinde birbirinden farklı konseptler ile karşınızda oldum. Vice Roleplay'ı açıldığından beri oynarız, ekibimle. Çok eğlendiğimiz anlar oldu fakat benim gerek sağlık problemlerim (Tıp - 1 Diyabet hastasıyım.) gerek de iş hayatı olsun çok meselelerim var. Burada bunları yazmamın sebebi sunucuda sevenimiz de var sevmeyenimiz de o yüzden tekrardan hatırlatmak istiyorum. Bu bir oyun, yenmek veya birilerini OOC'de incitmek yerine bir gün burası da gider, SAMP'ta biter arkadaşlar.
Benim birliği açmamdaki amaç tam olarak şuydu: "İnsan kazanmak." başka bir çıkar amacım veyahut bir şeyim yoktu. Sekiz ay, dilekolay 330 küsür sayfa, birçok emek. Bertuzzi Suç Ailesi projesi gerçek dostum olan
@ErenTryki'ye emanet olacak. Üstünde emeğim olan, yetiştirdiğim birçok insan var, değer bilmeyenlerde oldu. Olsun, canları sağoslun ben ağabeyliğimi, kardeşliğimi yaptım gerisi onların bileceği iş. Her neyse, böyle yazıları pek sevmem.
Hakkınızı helal edin.Ne satırmış bee