Birkaç arkadaş rollere katılım amacıyla özel mesaj yoluyla iletişime geçmiş, onlara ithafen bunu tekrardan alıntılıyorum. Oluşuma katılıp her türlü role playe ortak olmak istiyorsanız tek şartımız İtalyan Amerikan bir karakter. Alt kısımda discord linki bulunuyor, sunucuya girip kaydınızı yaptırabilirsiniz.
KONSEPT - GİDİŞAT HAKKINDA
Başka bir projeye adım atmak istedik ve bu kararı yürürlüğe sokmak için bir ekip oluşturduk. Bu oluşum milattan önceki Carleone rolleri gibi olmayacak. Klasik, demode rollerden nazaran öncesinde sokaklarda para kazanmaya çalışıp, ailesiyle vakit geçiren, sosyal hayata önem veren ve tek istekleri bir arada kalmak olan bir grup insanın yaşantısını anlatan ve MOBSTER hayatına adapte olmaya çalışan birkaç İtalyan Amerikalı'nın hayat hikayelerini baz alacak.
Ekip içerisinde birçok kişi alt karakterleri ile rolleri destekleyecek adımlarda bulunacak. Rollerin kalitesini arttırmak ve ortaya güzel bir iş çıkarmak için bir takım elbise - giyim mağazası ve design floor (parkeci, döşemeci.) gibi özgün içerikleride bu oluşum içerisinde rol paylaşımı yapacağız. Sonrasında ise gelişen roller eşliğinde, ilerleyen zamanlarda ve kalabalıklaştıkça ve şehirde belirli bir nam kazandıktan sonra suç ailesine geçiş yapacağız.
Açıkçası giyim ve kuşam konusunda hiç kimseye karışmıyoruz, 2010 roleplayı olmadığından ötürü herkes istediği tarza sahip olup, dilediğince takılabilir. Kimseye herhangi bir takım elbise giyme zorunluluğu veyahut başka bir şeye zorunlu tuttuğumuz bir şeyde yok. : )
OOC ALIM, İŞLEYİŞ
Bizim ile her türlü karakter Role Play yapabilir fakat oluşuma katılım sağlamak ve gerçekten değer görmek istiyorsanız İtalyan Amerikan uyruklu bir karakter oluşturmanız gerekmekte.
Oluşuma katılım sağlamak için aktif birlik Discord sunucumuzu şöyle bırakıyorum:
https://discord.gg/8w9353F7Vp