Konu: [01.02.2022 - Sonny Xiang] ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 02.02.2022 03:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sonny Xiang ~ @phobia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.02.2022 ~ 22:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood bölgesinde Kasparov-Idlewood Mafia-VCPD çatışmasında yaralıya düşen Sonny Xiang karakteri başına geldiğim an bağlantısı kopardı. Nişan aldığım noktadaydı, bağlantısını kopardığı ana dair ekran görüntüsü ektedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.02.2022 14:07
İnternetimde gün boyu sorun vardı, baskından önce gidip geliyordu zaten. O esnada yine bağlantım koptu.

#2 - 02.02.2022 14:12
İnternetimde gün boyu sorun vardı, baskından önce gidip geliyordu zaten. O esnada yine bağlantım koptu.

Pekala, şikayetimi geri çekiyorum. Bu tarz rollere giderken lütfen internet sorunlarınızın olmamasına dikkat edin.

K&A

#3 - 02.02.2022 14:26
Şikayet geçersiz.