Konu: [02.02.2022 - Daron Khachatryan] Godmode  (Okunma sayısı 504 defa)

#0 - 02.02.2022 03:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daron Khachatryan @wuscky
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda gözüken Idlewood üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov oluşumuyla yine garip bir şekilde savaşa girdik. Savaşın bittiğini düşünüyorduk, taa ki dün akşam hood onaylı bölgemiz basılana kadar böyle düşünüyorduk. Savaşın anlam veremediğimiz bir şekilde yeniden patlak vermesi sonucu yine çatışmalar başladı. Çatışma esnasında "Hulk gerçekmiş" dedirten bir karakterle karşılaştık. 3 farklı kişiden video kayıtlarını atıyorum. Daha fazla açıklama yapmaya gerek yok, kanıtlarda Daron Khachatryan karakterinin bariz bir şekilde god açtığı fark edilebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/mggi88

https://streamable.com/0q9rw9

Ek açıklamalar(varsa): Çatıştığımız Kasparov üyesinin god açması sonucunda çatışan Idlewood üyeleri düşüyor ve yaralı süremiz bittikten sonra bölgemize geri dönmek için gidiyoruz. Bölgemize dönerken LV gişeleri tarafında kısa bir süre afk atmam gerekiyor ve afk atıyorum, oyuna geri döndüğümde Kasparov üyeleri tekrardan gelmiş ve biz rklıyken bir daha düşürmüşler. Düşürdükleri gibi bizi kaçırdılar ve kaçırdıkları gibi sunucu bakıma girdi. Bir hile yüzünden bu durumların yaşanması hoş değil, çatışma ve çatışmadan sonra yapılan rollerin iptalini talep ediyorum. Kasparov gibi onaylı bir oluşumdan da bu üyeyi uzaklaştırmalarını bekliyorum.

#1 - 02.02.2022 03:55
Merhaba aynı arkadaş bu gece @barrylex ’le beni de vurdu. Hiçbir şekilde hasar yemiyor. Upload edip videoyu yükleyeceğim.

#2 - 02.02.2022 04:05
Savunmayı yarın yapacağım.

#3 - 02.02.2022 04:07
Merhaba aynı arkadaş bu gece @barrylex ’le beni de vurdu. Hiçbir şekilde hasar yemiyor. Upload edip videoyu yükleyeceğim.

Sanırım karıştırıyorsun, 33 saat ooc jail bekliyordum tüm gündür. Sadece bu arkadaşın attığı video saatlerinde aktif oldum. Ooc jailden yeni çıkmıştım, videoyu incelersen sevinirim. Buffalo'dan kimseyi vurmadığıma eminim, bugün sadece bu arkadaşlar ile çatıştım.

Farklı bir Daron var, sanırım o arkadaştan söz ediyor, çünkü belirttiğim gibi bugün sadece idlewood ile çatıştım. Videonu bekliyor olacağım, savunmayı yarın detaylı bir şekilde yaparım.
« Son Düzenleme: 02.02.2022 05:13 wuscky »

#4 - 02.02.2022 04:38
Ekstra olarak yakınlaştırılmamış bir şekilde videonun devamını istiyorum.

#5 - 02.02.2022 11:08
Videonun yakın haline bence ihtiyacın yok. Aşağıya videodan aldığım görüntüyü bıraktım. Saniyesi ve ismin açık bir şekilde belli oluyor.

Ekstra olarak şikayeti uzatmak veya sonuçlanmasını zorlandırmak için gereksiz istek ve ihtiyaçlardan uzak durmanı istiyorum.
« Son Düzenleme: 02.02.2022 11:38 tyalpha »

#6 - 02.02.2022 13:59
Videonun yakın haline bence ihtiyacın yok. Aşağıya videodan aldığım görüntüyü bıraktım. Saniyesi ve ismin açık bir şekilde belli oluyor.

Ekstra olarak şikayeti uzatmak veya sonuçlanmasını zorlandırmak için gereksiz istek ve ihtiyaçlardan uzak durmanı istiyorum.

Videonun yakın haline ihtiyacım var, ön yargıdan kurtulmanızı tavsiye ederim. Birazdan her şeyi detaylı bir şekilde açıklayıp savunmayı yapacağım. Kendi gözümden alt f10 kaydını alıp izleyince arkadaşın bir çok hit yediğini fakat düşmediğini gördüm, yukarıda da ben hit yiyince canımın kaç olduğu yazmıyordu aynı şey ben arkadaşa hit atarken de ortaya çıktı. God mode'u aç kapa yapıyor her halde. Videonun devamını en yakın zamanda atarsa sevinirim, bug da olmuş olabilir ama emin olmak istiyorum.

#7 - 02.02.2022 14:13

Videonun yakın haline ihtiyacım var, ön yargıdan kurtulmanızı tavsiye ederim. Birazdan her şeyi detaylı bir şekilde açıklayıp savunmayı yapacağım. Kendi gözümden alt f10 kaydını alıp izleyince arkadaşın bir çok hit yediğini fakat düşmediğini gördüm, yukarıda da ben hit yiyince canımın kaç olduğu yazmıyordu aynı şey ben arkadaşa hit atarken de ortaya çıktı. God mode'u aç kapa yapıyor her halde. Videonun devamını en yakın zamanda atarsa sevinirim, bug da olmuş olabilir ama emin olmak istiyorum.
Eğer god olduğunu düşünüyorsanız bizim yaptığımız gibi şikayet oluşturun. Bu şikayet formu sizin adınıza yapılmış bir şey, sizden savunma bekleniyor. Burada diğer kişilere suçlama atamazsınız, atsanız da bir şey ifade etmez.

#8 - 02.02.2022 15:24
 ::) ban yedik knk :'( :-* :-\ :-\ ;) :D >:( :( 8) :o ::) O:-) :vice: :vice: :vice: :vice: :vice: :vice: :vice:

#9 - 03.02.2022 01:03
Karakter yasaklanmış.