Konu: [28.01.2022] NonRP - Fear RP (toplu şikayet)  (Okunma sayısı 287 defa)

#0 - 31.01.2022 19:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valgeir_Finnbogason @Jiggysaw - Sally_Sanders(Jihanger_Manesh NC atmadan kullandığı isim) @Andrean - Rane_Whittaker @Kolley - Mark_Ramirez @burakonder0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.01.2022 - 17:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP
NonRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mark karakteri çatışmanın ortasında korkusuzca mermilerin önüne atlıyor. Rane karakteri de çatışma esnasında etrafta koşuşturuyor. Benim önüme geçmiyor fakat maskeli kişiyle ben çatışırken maskeli kişinin önünde korkusuzca koşturuyor. Zaten hemen benim arkamda koşuşturmaya devam ediyor video kanıtlarında da.
 Valgeir ve Jihanger karakterleri telsizi sürüş dışında çatışma başlatmak için kullanıyorlar.
"Valgeir_Finnbogason: Patlatın."
"Jihanger_Manesh: Geliyorum ve konum" diye telsizi kullanıyor. Sürüşte olmadıkları zaten kanıtlarda bariz belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Buffalo'nun telsizi kötüye kullandığına dair bir kanıt daha bırakacağım.
Spoiler: GösterGizle

#1 - 31.01.2022 19:40
Motorumdan iniyorum, çatışma da saçma mermisi yememek için Peter karakterinin arkasına doğru kaçıyorum. Çatışmaya müdahale etmiyorum.

#2 - 31.01.2022 21:17
Sürüşte olduğumuzun kanıtı olarak da.

Sürüşün içerisindeyiz. Bize bilerek çarpan sensin.

#3 - 31.01.2022 21:32
Motorumdan iniyorum, çatışma da saçma mermisi yememek için Peter karakterinin arkasına doğru kaçıyorum. Çatışmaya müdahale etmiyorum.
Motorla kaçmak yerine koşarak kaçmak sence ne kadar mantıklı?

#4 - 31.01.2022 21:35
Altımızda ezilen başlıyor çocuk gibi ağlamaya, şikayet açmaya.

Arkadaşlarınıza söyleyin, öncelikle sakin olsunlar.

Telsizi gerektiği gibi sadece sürüşlerde kullanıyoruz, bununla ilgili birlikte katı İC-OOC kurallar koyduk. Bir anda silahlar patladığı için anlık olarak vurulmamak için patlatın yazdım. Bu olay benim açımdan asla tekrarlanmayacak.

Açık aramaya devam etmeniz üzücü İC'de yenilen OOC saldırıyor.
Silah ateşlenmeden önce patlatın yazmışsın. Açık aramıyorum ihlal yaparken bana mı sordun? Bir de şikayetle ilgilenen yetkilinin üslup konusunda da ilgilenmesini istiyorum. Discord mesajına gelecek olursak o şahısla hiçbir alakamız yok.
« Son Düzenleme: 31.01.2022 21:38 catchtherainbow80 »

#5 - 31.01.2022 21:48
Üslup konusunda sorun yaşamıyorum, problem yok. Discord mesajındaki küfürleri sansürlemeyi unutmuşum küfürlü olan mesajı geri çektim. Ben gereken savunmayı yaptım.

#6 - 31.01.2022 21:54
derdin nedir? benim savunma videomdan cımbızla bir şeyler çekip şikayet açmışsın. yönetim tarafından motorcu birliklerine verilmiş bir roldü ve yönetim tarafından izleniyordu. jail işlemi uygulansa rol esnasında uygulanırdı. ooc kinini bir kenara bırak, shotgun'unu polise kaptırdın diye sürekli şikayet açmak için bir şeyler kovaladığın açık açık belli. umarım olgunca davranmaya başlarsın, bir oyun oynadığını unutma

#7 - 31.01.2022 22:01
derdin nedir? benim savunma videomdan cımbızla bir şeyler çekip şikayet açmışsın. yönetim tarafından motorcu birliklerine verilmiş bir roldü ve yönetim tarafından izleniyordu. jail işlemi uygulansa rol esnasında uygulanırdı. ooc kinini bir kenara bırak, shotgun'unu polise kaptırdın diye sürekli şikayet açmak için bir şeyler kovaladığın açık açık belli. umarım olgunca davranmaya başlarsın, bir oyun oynadığını unutma
Şikayete etiketlenmediysen yorum yapmana gerek yok.  :D ;)

#8 - 31.01.2022 22:03
Şikayete etiketlenmediysen yorum yapmana gerek yok.  :D ;)

benim videomu kanıt olarak sunmuşsun, ben de seni bilgilendiriyorum. verdiğin her cevapta toxicsin, sakinleş biraz.  ::)

#9 - 31.01.2022 22:05
Motorla kaçmak yerine koşarak kaçmak sence ne kadar mantıklı?
çatışma esnasında karakterin o anlık heycanı ve motor hasar seviyesinden dolayı da bir saçma mermisi denk gelse pasife düşecek korkusu. O anlık öyle bir role sürükleyebilir, bu gayet normal. Çatışmanı etkileyen bir durum yok, merminin önüne atlamıyorum. Şikayete eklemek için eklemişsin.