Konu: [30.01.2022] RK, Powergaming, Noob DM  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.01.2022 23:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Moses_Lowell @ENS4R Vito_Hernandez @imme Brendon_Warner @CmlDdbl

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eldon_Rogers @Shiels

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, Powergaming, Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaralıdan kalktığım an tekrar saldırıp yaralıya düşürüyor. Moses adlı arkadaş eliyle camı kırıyor, hiçbir şey olmamış gibi rolüne devam ediyor. Kası yeni 20 yapmış her rolü yapıyor galiba.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  :garip:  :manifdog

« Son Düzenleme: 31.01.2022 00:08 Artorias »

#1 - 31.01.2022 00:05
Selam dostlar, iyi geceler dilerim. Şahitliği onaylıyor, arkadaşların artı ihlallerini bırakıyorum...

İlk yaralıya düşüşüm:

Kendimi sağlama almak için araca binişim ve CJ yiyişim:

Tekrar yaralıya düşüşüm, Noob DM, emote olmadan. ::) :

Bu rolün ardından kaçırılıyorum, LV'de role devam ediyoruz. Arkadaş hulk oluyor ve dik bir dağı tek başına beni sürükleyerek çıkıyor. Zorlanmadan, ilginç:

Peh, tekrar yaralıya düşüyorum:

Anlamadım arkadaşlar, brawl'ı alıyorsunuz. Eyvallah. Fakat sonra neden tekrar tekrar düşürüp Hulk'a dönüşüyorsunuz? Anlayamadım dostum, kaslı adamlar eliyle araç camı kırıp kavga edebiliyor mu? Çok iyiymiş! Rollerinizi ihlalleri dikkate alarak düzenlemenizi öneririm, iyi roller diliyorum hepinize.

#2 - 31.01.2022 01:40
Bir kişiliği evinde hırsızlık yaparken yakalarsan, bunu gözünle görürsen ne yaparsın? Bazıları döver, bazıları başka şekilde halleder. Karakterim il-legal ve polisi arayıp işi temiz çözecek durumda değil, mantıklı olarak seni dövüyoruz. Gerçek hayatta böyledir, tek bir defa vurmazsın dinlene dinlene döversin tabiri vardır. Bizde senin karakterini dinlene dinlene dövüyoruz, kalkıp kaçacağın çok belli ki düştüğün zaman emote vermeden araca biniyorsun. Bunu önlemek için seni her emote sonrası sistemsel düşürüyoruz, rolün gidişatının saçma olmaması ve mantıklı hareketler sergilemek için. Yaralı rolü yapmıyorsunuz, emote atarak kalkmıyorsunuz, bacağına uzi mermisi atıldı ortalıkta koşuyorsun, bunuda açıklamanı istiyorum nası oluyor Hulk olmalısın.

#3 - 31.01.2022 01:59
Dinlene dinlene dövmek ihlale giriyor dostum, şikayete uygun savunma yaparsan sevinirim. Burada neden dövdünüz falan demiyoruz, brawl'ı zaten biz başlattık. Düştüğüm zaman mekanıma kaçtım, tekrar geldiğimde güvende olmak için aracıma bindim. Kaçmakla ne alakası var, motoru zaten kapatıyorum. Kaçacak olsam gitmiştim zaten, bu durum kimseye CJ atma hakkı vermiyor. Sistemsel düşürüyoruz? Hem CJ atıyorsunuz hem de emote vermeden saldırıyorsunuz, rol saçma olmasın diye sistemsel düşürüyoruz diyorsun. Burada rolü saçma yapan taraf biz olmuyoruz. Bacağıma uzi mermisi atıldıktan sonra kaçırılıyorum zaten  ::) Olay sadece Commerce tarafında bitmiyor, arkadaş tek başına dik bir dağa ensesinden tutarak adam sürüklüyor, ardından orada tekrar yaralıya düşürülüyorum. Buna artı olarak biz apartmandan kaçarken arkadaşın çıplak elle araç camını kırmasıda buna ek, bunlarında savunmasını yaparsanız sevinirim.

#4 - 31.01.2022 12:41
Selamlar. Bir kimsenin eli ile araba camı kırması muhtemel birşey. Yere düştükten sonra emote vermeden, /dene atmadan kalkıp işletmeye koşuyorsun içeri giriyorsun, sen ve arkadaşın yapıyor.  Yere düşmüş bir adam nasıl oluyor da araca koşup araca biniyor, Brendon seni arabadan atmasa binip gidicektin. Motoru sonradan kapatıyorsun. Gereğini yetkili arkadaşlara bırakıyorum, iyi roller.
« Son Düzenleme: 31.01.2022 12:48 ENS4R »

#5 - 31.01.2022 12:45
Savunmanız bitti sanırsam, admin kararı bekleyelim.

#6 - 31.01.2022 13:26
Savunmamı birazdan yapacağım.

#7 - 31.01.2022 13:34
Öncelikle Noob DM demişsiniz kendin de dedin brawl rolünü başlatan sensin, emote verme zorunluluğum yok. RK demişsin RK dediğin ihlal bayıltılınca tekrar sıkamama ya da vuramama durumudur, sanırım Spawn Kill ile karıştırdınız. Spawn kill için de 20 kas güçlü adam sizi bayıltıyor ne hikmetse koşa koşa kaçıyorsun ne kadar mantıklı? https://media.discordapp.net/attachments/882984364294692897/937656318465028146/sa-mp-046.png?width=830&height=467 PM üzerinden koşmadım deyip ss'de koşmadan ayrı komik bir durum. Dağa tırmanma dediğimiz olayda ise, seni kucağımda götürmüyorum ss'de gözüküyor sırtından tutup çekiyorum dağ da çok dik bir dağ değil ve karakterim kaslı gözüküyor. Bunları yapabilmesi gayet normal. https://media.discordapp.net/attachments/882984364294692897/937656615618904064/unknown.png , Savunmam bu kadar eğer kanıt atmayacaksanız lütfen daha fazla boş ileti atmayın yetkililer karar versin.  :vice:

#8 - 31.01.2022 13:49
Noob DM ilk brawl'dan sonra gerçekleşiyor, CJ attığınız zaman. Daha dikkatli okursan ve üslubunu bozmazsan güzel olur. İlk düştüğümde sorun yok zaten, sonra düştüğümde emote vermiyorsunuz CJ atıyorsunuz ve RK'lı adamı tekrar düşürüyorsunuz. Spawn kill ne alaka anlamadım.

O kadar dik değil dediğin dağın görüntüsü:

Karakterimin özellikleri:

40 kilo birisini çıkartmıyorsun, 75 kilo birisini ensesinden tutarak bu diklikte bir dağa çıkartmanın role uygun olduğunu düşünmüyorum. Daha bir şey yazmayacaksanız admin kararı bekleyelim, yazdığınız şeyler şikayetle alakasız.

#9 - 31.01.2022 13:51
Vito 2 kez karaktere ateş ediyor, sizde tekrar tekrar yaralıya düşürüyorsunuz. Karışıklık yok. Mekanın arkasına kadar normal bir şekilde yürüyerek geldim, arkadan arkadaşın beni tekrar yaralıya düşürmek için koşuyordu bunun üzerine bende koştum. Boş ileti atan yok mesajlarınıza karşılık veriyoruz, üsluba dikkat edersen sevinirim  :D daha cevap gelmeyecektir yetkili kararı.