senin rus carlarda bi italyan sevdası var hep... klasik ruslarin sicak sulara inme politikasi mi? 
Daha girmem o rollere ne zaman birini sevme rolü yapsam cılkı çıkıyor.

İki karakter vardı gene biri müebbet öteki ck. Ya banlanıyorum ya onlar banlanıyor ya ck oluyorlar ya müebbet bir şey oluyor yani. Hahahaha öteki yerde de banlanmıştı

Talihime küseyim. İtalyan sevdası değil de romantizmi olmayan rollerde o tarz rollere girmiyorum, itici geliyor. Dizi filmlerden alıntı yapan İtalyan rollerinden de nefret ediyorum. Kasıntı ve soytarıca geliyor. Ama bu İtalyanlığa özgü değil tabi. Kendi birliğimizde de Rus olup çok güzel iş çıkartan rollerine bayıldığım insanlar var o yüzden hala bu birlikte devam ediyorum. İtalyanlar konusunun sebebi tamamen bu ekstra hayranlık duyulacak bir millet de değil bence. İçten rol yapabilecek insanları bulmak da zor tabi. Bir de yaşına uygun yaşım alıyor canım biliyosun.

Yoksa Sopranos tarzı İtalyan rolleri de evet itici geliyor. Samimiyetsiz havalı göründüğünü düşünen roller. Mama miyalık. İstisnalar vardı, İtalyanlara özgü bir sempati yok karakterlerde.

Uyum sağlama anlamında öyle. İllegal rol yapıyorum ee haliyle çoğunluğu da İtalyan oluyor yapanların arasında denk düşebiliyor. Normal yani

Mafya rolü yapan bir kadın karakter canlandırırken partnerin İtalyan düşmesi çok olası.
Rus karakteri seçme nedenim de genelde güçlü kadınların Rusların arasından gelmesinden kaynaklanması. Avrupalı kadınları güçlü bulmuyorum, medeniyetçi yaklaşımım yok ama genel olarak intibam o yönde. İlgimi de çekmediği için pek yansıtmıyorum. Kendi başına bir şeyler başarabilen kadınlar hep ilgimi çeker. Mesela Ukrayna'da at tımarcısı bir kadın görmüştüm. O yüzden tiplemelerim genelde Rus oluyor. Fiziksel anlamda da erkek kadar olmasa bile birazcık güçlü olması, kadınlığını kullanabilmesi, kendini doyurması önemli. Bir şey katmayacak rolü de zaten yansıtmayı tercih etmiyorum genelde öyle yani Özgür.