Konu: Jack_Wei - no spread, c-roll  (Okunma sayısı 878 defa)

#10 - 29.01.2022 23:27
orada spread olsa 10 mermide değil 2 mermide düşersin videon da hp kısmına bakarsan o kadar hasar almana rağmen hp az düşüyor, neden? çünkü uzaktasın hile olsaydım eğer direk yere düşerdin o hasarlara rağmen mermiler düz değil dağınık bir şekilde geliyor yoksa ben mi körüm? shotgun mermisinin nasıl gelmesini bekliyorsunuz zigzaglı bir şekilde mi?

#11 - 29.01.2022 23:39
orada spread olsa 10 mermide değil 2 mermide düşersin videon da hp kısmına bakarsan o kadar hasar almana rağmen hp az düşüyor, neden? çünkü uzaktasın hile olsaydım eğer direk yere düşerdin o hasarlara rağmen mermiler düz değil dağınık bir şekilde geliyor yoksa ben mi körüm? shotgun mermisinin nasıl gelmesini bekliyorsunuz zigzaglı bir şekilde mi?

yönetici kararı  :D

#12 - 29.01.2022 23:40

yönetici kararı  :D

:)

#13 - 29.01.2022 23:51
video da ilk 10 hp azalıyor  yanıma yaklaşıyorsun 2. de 30 hp azalıyor 3. de 76 dan 73 e düşüp 3 hp azalıyor daha sonra 73 den hp 69 a düşüyor sonra 63 oluyor daha sonra ayağa kalkarken yanına daha da yaklaşıp 30 hp yiyorsun. Bu kadar mermi atmama rağmen düşmeyip hile demen ayrı bir komik eğer burada hile olsaydı bu kadar hasara rağmen daha çabuk düşerdin gördüğün gibi mermiler ip gibi değil, dağılarak gidiyor.

videodan bir kesit daha

göreceğiniz gibi bu ssde de mermi dağılarak gidiyor daha fazla savunma gelmeyecek. Sonuçlandırılabilir.
« Son Düzenleme: 30.01.2022 00:55 Unexpec0 »

#14 - 05.02.2022 14:08
Uzun süre incelendi. Karakterin no-spread(sekmeme hilesi) kullandığı tespit edildi. Karakter yasaklanacak.