Merhaba, savunmam şu şekildedir;
Kişiler ile IC'de sürtüşmelerimiz oldu ve bu şavaşa kadar ilerledi. Bugün bölgelerine gittik ve ateş açtık, forumdan olayları daha detaylı inceleyebilirsiniz. Herhangi bir şekilde ortalıkta bana ait bir emote yok. "#p sıfır bir icraat müziği" yazan kısımda kendime discord üzerinden eğlence amaçlı müzik açmıştım. ctrl+c'de o kalmış, ben emote'm kopyala+yapıştır da var diye hatırlıyordum. Bir anlık dalgınlığıma geldi ve olayın heyecanı ile öyle bir görüntü ortaya çıktı. Bunların haricinde benim şikayetimin altına
@Skysurge 'nin attığı SS'lere gelecek olursak, şikayet ile uzaktan yakından alakası olmayan bir SS, hatalı emote ile onu nasıl bağdaştırdı çok merak etsem de bir o kadar da sormaya korkuyorum, sonra discord üzerinden arkadaşlarıma ve bana yazıp boş sözlerle değerli vaktimizi çalıyor. Çok istiyor madem o olayı da açıklayayım, arkadaşın İllegal yasağı bulunmamakta sadece illegal birlik kurma yasakları var diye biliyorum, inceleyebilirsiniz. Arkadaşımız bize rollerde yardımcı olamak ve SS atarak tanıtımı ileriye çekmek için geldi. 2 hafta sonra NC atıp başka bir birliğe geçeceğini söyledi. Bizde ne kadar rol o kadar iyi kafasıyla bu işe olurumuzu verdik. Gelecek yanıtlara göre savunmam devam edebilir, şimdilik savunmam bu kadar.