Konu: [28.01.2022] Hatalı Emote kullanımı.  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.01.2022 15:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aquila_Ombra @FurkanEyimaya

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Guiscardo_Botticelli @Soggymaster  ,  Vincente Camaron @Legend16

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.01.2022 15:09 - 15-15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote kullanımı.

Alıntı
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: /me'den "cehennemle tanışmalırını sağlar" tarzında gereksiz ve /me emote kullanımının dışında bir ifade kullanılmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/798618115146776657/936594743213846588/samp_28_01_2022_15_12_33.png?width=858&height=483

Ek açıklamalar(varsa): Hayır, yok.

#1 - 28.01.2022 15:53
Merhabalar, iyi forumlar. Guiascardo_Botticelli. Bu arkadaş dün Bertuzzi birliğindeydi, yani eski Hoffman yönetiminden. Bu arkadaş Corazonlara destekte bulunmak için iki haftalığına Corazon birliğe girdiğini ve NC atıp çıkacağını söylüyor. Gerekli kanıtları söylüyorum.

« Son Düzenleme: 28.01.2022 16:04 Skysurge »

#2 - 28.01.2022 15:55

#3 - 28.01.2022 16:26
Merhabalar, iyi forumlar. Guiascardo_Botticelli. Bu arkadaş dün Bertuzzi birliğindeydi, yani eski Hoffman yönetiminden. Bu arkadaş Corazonlara destekte bulunmak için iki haftalığına Corazon birliğe girdiğini ve NC atıp çıkacağını söylüyor. Gerekli kanıtları söylüyorum.

Birlik oluşturmak için tanıtım gönderdim reddedildi
İki hafta boyunca boş durmamak için bu birliğe girdim tanıtımım onaylanmayınca bugün arkadaşlarım ile konuşup orada takılmaya başladım kimseye söyleyecek bir yalanım yok. Savaşta olduklarından haberim yoktu zaten saat bir gibi geldim oradan bir mekan alacağım vs. Rol yaptım
Söylediğim gibi bugün bu birliğe girdim iki hafta sonra tanıtım atılıp onaylanınca yeni isimim ile oraya yeniden gideceğim, buradakiler ile şimdi arkadaş olmadım Thomas reddedilen  birlikten çıkmadığımı ve o yüzden birliğe alamadığını. Söylediğim gibi benim ve içinde bulunduğum birliğin bir ihlali yoktur iki hafta boş durmamak adına konuşup girdim.
Buraya geçeceğim için bir işyeri satın almak istedim oyunda göremediğim için discorddan yazdım ic gelip aynı şekilde satılık mı diyerek rolünüde yapacağız.
2. attığım SS te görüküyor Bertuzzi'de olduğumu ve çıkmayı unuttuğumu beni birliğe alırken yazdı ve çıktım iyi forumlar dilerim.

#4 - 28.01.2022 16:37
Merhaba, savunmam şu şekildedir;

Kişiler ile IC'de sürtüşmelerimiz oldu ve bu şavaşa kadar ilerledi. Bugün bölgelerine gittik ve ateş açtık, forumdan olayları daha detaylı inceleyebilirsiniz. Herhangi bir şekilde ortalıkta bana ait bir emote yok. "#p sıfır bir icraat müziği" yazan kısımda kendime discord üzerinden eğlence amaçlı müzik açmıştım. ctrl+c'de o kalmış, ben emote'm kopyala+yapıştır da var diye hatırlıyordum. Bir anlık dalgınlığıma geldi ve olayın heyecanı ile öyle bir görüntü ortaya çıktı. Bunların haricinde benim şikayetimin altına @Skysurge 'nin attığı SS'lere gelecek olursak, şikayet ile uzaktan yakından alakası olmayan bir SS, hatalı emote ile onu nasıl bağdaştırdı çok merak etsem de bir o kadar da sormaya korkuyorum, sonra discord üzerinden arkadaşlarıma ve bana yazıp boş sözlerle değerli vaktimizi çalıyor. Çok istiyor madem o olayı da açıklayayım, arkadaşın İllegal yasağı bulunmamakta sadece illegal birlik kurma yasakları var diye biliyorum, inceleyebilirsiniz. Arkadaşımız bize rollerde yardımcı olamak ve SS atarak tanıtımı ileriye çekmek için geldi. 2 hafta sonra NC atıp başka bir birliğe geçeceğini söyledi. Bizde ne kadar rol o kadar iyi kafasıyla bu işe olurumuzu verdik. Gelecek yanıtlara göre savunmam devam edebilir, şimdilik savunmam bu kadar.

#5 - 28.01.2022 17:02
Burada birbirimizi kandırmaya gerek yok. Burada bu kişiyi ne için birliğe aldığınızı biliyoruz. Arkadaş birliğe girer girmez Associate yetkisi almış. İyi forumlar yetkili bekleyebiliriz.

#6 - 28.01.2022 17:09
Burada birbirimizi kandırmaya gerek yok. Burada bu kişiyi ne için birliğe aldığınızı biliyoruz. Arkadaş birliğe girer girmez Associate yetkisi almış. İyi forumlar yetkili bekleyebiliriz.
Oluşum yetkilisi olarak bir açıklama yapma gereği duydum. Birliğe giren oyuncu seni neden bu kadar çok ilgilendiriliyor? Bulunduğu ekibin 2 hafta boyunca oluşum açma yasakları bulunuyor, herhangi bir birliğe katılım yada illegal rol yasağı bulunmuyor. İsteyen herkes birliğimize gelip rol yapabilir, bunda seni rahatsız eden durum nedir?

#7 - 28.01.2022 17:10
Varsayımlarını kendine sakla, birliğimde kime ne yetki verdiğim sizi alakadar etmez.

#8 - 30.01.2022 02:34
Varsayımlarını kendine sakla, birliğimde kime ne yetki verdiğim sizi alakadar etmez.

Dedi İC Chat'de troll yapan arkadaş.

#9 - 30.01.2022 12:16

Dedi İC Chat'de troll yapan arkadaş.

Troll yapmayacak ve insanların rol zevkini baltalamayacak kadar karakterliyim kardeşim, hata ile troll arasındaki farkı ayırt edemiyorsan özelden ders verebilirim. Benim anlatmama gerek yok foruma bak ve rollerimi incele.
« Son Düzenleme: 30.01.2022 12:19 FurkanEyimaya »