Konu: Maske_15566 - Maske_30785 [DEATHMATCHING]  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2022 20:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Wodo Bradley Garettles Maske_15566 - Maske_30785 (Birisinin ismini bilmiyorum.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ibrahim007 Arnold Palitzsch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2022 // 19.50 - 20.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu iki karakter tarafından yaklaşık üç gündür DM'e maruz kalıyoruz. Aynı birliğe mensup olduğum arkadaşlarımda bu ikiliye birçok şikayet açtı. Rica ediyorum bu toxic kitleyi sunucudan uzaklaştırın. Amaçları sadece troll ve DM. Üç gündür oyun zevkimizi  yedi, bitirdiler. Bıktım, gına geldi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların en ağır cezayı almasını istiyorum.

#1 - 24.01.2022 20:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Wodo Bradley Garettles Maske_15566 - Maske_30785 (Birisinin ismini bilmiyorum.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ibrahim007 Arnold Palitzsch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2022 // 19.50 - 20.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu iki karakter tarafından yaklaşık üç gündür DM'e maruz kalıyoruz. Aynı birliğe mensup olduğum arkadaşlarımda bu ikiliye birçok şikayet açtı. Rica ediyorum bu toxic kitleyi sunucudan uzaklaştırın. Amaçları sadece troll ve DM. Üç gündür oyun zevkimizi  yedi, bitirdiler. Bıktım, gına geldi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların en ağır cezayı almasını istiyorum.

Bunun yaptığı artık DM'den çıkıp troll'e döndü ya karakteri yasaklansın yada en kötü 1000dk jail yesin ve silahı gitsin aklı başına gelsin.

#2 - 24.01.2022 20:29
Olayın içerisinde değilim fakat konu benide ilgilendiriyor. Bu iki tane arkadaş her defasında hood bölgemize gelip bize ateş edip, yere düşürüyorlar. Üst üste her birlik üyem onlardan şikayetçi oldu, ayrı bir şikayet açtı. Yeter, bıkkınlık geldi artık. Bradley ve Frank karakterlerinin sunucudan yasaklanmasını istiyorum. Her şikayette jail yemelerine rağmen hatalarını tekrarlamaları canımızı sıkmaya başladı. İhlale ihlalle karşılık vermeyip, burada şikayet açıyoruz. Admin arkadaşlar rica ediyorum bu ikiliye bir el atın yoksa bizde aynı şekilde onları vurmaya başlayacağız. Allah canımı alsınki artık birlik üyelerimi zapt edemez oldum, sıkalım mı sıkalım mı laflarını her defasında geri çevirdim. Ben ve oluşumum ihlale ihlal ile karşılık vermeyecek. Yönetici en doğru kararı verecektir.

#3 - 24.01.2022 20:32
Her defasında günün 7/24 saati bizim hooddalar ve çıkmıyorlar. Virüs gibi yapıştılar, diyebilirim. Burası herhangi bir çöpten DM sunucusu değil Role Play sunucusu. Bu adamlar bunun anlamını bilmiyor. Gereken yapılırsa müteşşekir oluruz.

@Soggymaster 'den gelen bir ekran görüntüsü daha, saate bakılabilir.
« Son Düzenleme: 24.01.2022 20:35 SATIROĞLU »

#4 - 24.01.2022 20:33
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 24.01.2022 20:51

Aynı şekilde Frank_Champ isimli karakterde hoodumuzdan hiç çıkmıyor sürekli bizim peşimizde ve küfürler yağdırıyor herhangi bir ihlal yapmadan olayı bitirmek istiyoruz bu iki karakterinde silahlarının silinmesi çok iyi olur. Sonuçlanılabilir. @breackner

#6 - 24.01.2022 23:39
Olaya dahil değilim ama bir iki kelime bir şey diyeceğim, günlerdir Bradley denilen arkadaş ic numaramı arıyor tehdit ediyor onu geçtim, bu arkadaşların birliği bile olmazken onaylı bir birliğe bu şekilde hareketler yapıyor, bu adamları gram takmıyorum sinirlendiğim nokta rol yaparken gelip sıkıyorlar rolümü baltalıyorlar. Eğer Dm atmak istiyorsan Samp platformunun bir sürü Dm sunucusu var git orada yap yapacağını.

#7 - 25.01.2022 13:02
Bu ikili hakkında başka şikayetlerde açtık, hepsi lehimize sonuçlandı. Cidden rahat vermiyorlar, lütfen bunlara en ağır cezayı verin.

#8 - 25.01.2022 13:49
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=122055.0

Arkadaşlar sunucuya DM için giriyorlar silahları silinsin lütfen.

#9 - 25.01.2022 14:41

DM lik bir olay yok IC olarak düşmanız, buda kanıtı iyi roller.