Selamlar dostlar,
Öncellikle bu zamana kadar bizi desteklediğiniz için herkese çok teşekkür ederim. Devil's Law, 2022'nin başından bu yana kadar gerçekten uzun soluklu bir proje oldu. Buranın ve bu birliğin benim için çok özel yeri her daim olacak çünkü yaklaşık 8 yıllık rol deneyimimden sonra (8 yıl boyunca MC rollerinden çıkmadım... bkz: hatırladığım Mixtecs's MC, Skrewdriver MC, Black Tiger MC.. vs.) ilk defa başında olduğum bir birlikti. Elimizden geldikçe burada var olmaya devam edip kendi dünyamızı kendi ortamımızı kurup karakterlerimize gidişat vermeye çalıştık. Kimi zaman anlaşamadığımız insanlar oldu ve konular gerçekten çok büyüyüp OOC hayatımızı etkileyecek noktalara da geldi. Bu da bu ortamın az ama çok etkili kötü noktalarındandı. Bundan dolayı kimseye kızgın değilim benimde bazı hareketlerim doğru değildi. Bu olay olsun diğer tüm olaylar olsun eğer ben yada birlikte olan birisinin yaptığı yanlış varsa herkes adına özür diliyorum. Hepsi artık iyi kötü bir anı olacak kalmaya devam edecek.
Kısacası; Devil's Law olarak iş, üniversite ve hatta askerlik durumları vs. yaşantılarımızın yoğun olduğundan dolayı devam edecek gücü kendimizde bulamıyoruz. Birkaç dönem boşluklar yakalayıp tekrar burayı devam ettirmeye çalışsakta aynı döngüde devam ediyor. Bundan dolayı uzun bir süre boyunca arşivde olmanın en iyi olacağına karar vermiş bulunmaktayız.
Veda değil ama bir süreliğine burada maalesef olamayacağız. Birliğimizi ve rollerimizi bir kitapmış gibi edasıyla devam ettirmeyi çok istiyoruz. Başı olduğu gibi bir yerde sonu da olmalı ama henüz o aşamalara yaklaşamadık. Dilerim ki kaldığımız yerden bir gün devam edebiliriz.
İlk başta
@Imparow olmak üzere
@Brown çene adam, çavuş
@İsaama , her yerde sürekli karşılaştığımız
@Yirmibes , messici
@Mihawk ,
@Suffy, aniden silahına davranan
@field aka dancin' w jester ve aklıma gelmeyen onlarca isme teşekkür ederim.
@zebercet yine bir ara respawn olacağız.