Konu: Jimmy Rolten  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2022 17:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy Rolten @JPWLONGSS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @THORKU @alexthegreat @Hammarskjold

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RETARTED ROLEPLAY: Yaptığımız rollerin sebepleri olmalı. Durduk yerde birine gidip de uydurma bir yalanla zarar veremeyiz. Tıpkı gerçekteki gibi yaptığımız eylemlerin sebepleri olmalı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: /bar 5 atıyorum arkadaş saçma bir şekilde kafamı itiyor ona karşılık verdiğimde ise saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rol öğretirlerse sevinirim.

« Son Düzenleme: 22.01.2022 18:01 vaiselblacksmith »

#1 - 22.01.2022 17:33
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 22.01.2022 18:31
Öncelikle merhabalar, savunmam şu;

Olay esnasında ortam zaten gerdindi, ensesini tuttuğu kişinin etrafında yaklaşık 15 adam bulunuyor ve ben Underground olarak orada bulunuyorum. Oluşumlarımız birbiriyle dost, @GARCI @Solomon kırkıncı blok birliğinin sahipleri bunu doğrulayacaktır. Attığım emotelerden karşı tarafa karakterimin nasıl tavır takındığını fark edebilirsiniz. Oluşumlarımızın dost olması bir yana, karakterim Garcia Rocco ve Garaitz Laverapando ile yakın arkadaşlıkları bulunuyor. Ortamda herhangi bir il-legal rol sergilenmemiştir, sadece "Brawl" rolü dönmüştür. Aşşağıdaki "SS" bölümünü incelerseniz her şeyi anlayacağınıza eminim.

Burada kaç kişi olduğumuzu görüyorsunuz.

Burada o kadar kişi olmamıza rağmen, Adal Rocco'nun boynunu okşuyor ve karakterimin tepkisini emoteler kısımında görebilirsiniz.

Ortamın ne kadar gergin olduğunu buradan anlayabilirsiniz, gergin olma sebebleri R20 yani sokaklarının başında olan karakterin aşşağılanır bir şekilde boynunun okşanması ve ayrıca karakterimin sinirlenme sebebi ortağının aşşağılanması.

Burada olan tehdit vari konuşması ve karşı çıkar gibi davranması. (Size ateş açabilirdim - Sorun yaparsanız sorun yaşarsınız)

Ortam gerginliğinden bir "SS" daha, kırkıncı blok üyelerinin bazı küfürleri.

#3 - 22.01.2022 18:32
Savunma için teşekkürler, admin kararı bekleyelim.

#4 - 22.01.2022 18:34
Şahitliğimi onaylıyorum. İyi forumlar.  :sampanya:

#5 - 25.01.2022 16:36
Arada bir gerginlik mevcut, ss'lerde belli. Kavga başlatmak için yapılmış bir hamle gibi gözüküyor. Ceza verilmeyecek.