Konu: Lyudmilla Palvin  (Okunma sayısı 73 defa)

#0 - 21.01.2022 22:28

Vatandaşlık Numarası
62668734
Ad-Soyad
Lyudmilla Palvin
Doğum Tarihi
01.01.1998
Telefon Numarası
1133163
Mail Adresi
lyudmillapalvin@icloud.com
Banka Hesap Numarası
415734

Neden yardım istiyorsunuz?
Florida'da öğrenci olarak hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum, geçimim için taksicilik yapıyorum ama şu anda revaçta olan bir meslek grubu. Yeterli olmuyor, tırları kullanmak için yeterli cesarete sahip değilim kendimi bulduğum meslek taksicilik fakat parası yeterli değil, aileme para göndermem gerekiyor, okuyan bir kardeşim var.  Sokakta kalıyorum, eğer şansım yerindeyse Jefferson Motel'de benim için oda tutan birini bulabiliyorum... Yardım talebimi değerlendiren devlet dairesi yetkililerine vakit ayırdıkları için teşekkür ediyorum.
Daha önceden yardım aldınız mı?
Hayır.
Mal varlığınızı kanıtlayacak ekran görüntülerinizi paylaşınız.
Spoiler: GösterGizle

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.01.2022 22:35
                                           ​                                                                                                       
                                                                                                             Randevu başvurunuz incelendi ve bir sorun bulunmadığından dolayı onaylandı.
                                                                           21/01/2022 ve 31/01/2022 tarihleri arasında telefon hatlarınızı açık tutmanız gerekiyor, belediye çalışanları tarafından randevüye çağırılacaksınız.

Kaşe: Vice Şehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Planlama Departmanı

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 22.01.2022 18:05
                                           ​
                                                                                                22/01/2022 tarihinde Harley Wilson tarafından görüşme sağlandı, yardım şartlarını karşılamadığından dolayı iptal edildi.
                                                                                                                                                                                                                                                                              Kaşe: Departman Direktörü Harley Wilson

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok