Konu: Guillermo Desmond | 20.01.2022  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 20.01.2022 01:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Volbiex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: adam bright @Solitario

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP / Yaralı Kural İhlali / Nicesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: gece vakti rol arkadaşım olan Adam Bright'in yanına uğradım, IC de oğlunun bir herif ile sürtüştüğünü rolde gördüm ve adamı uzaklaştırmak için bu tür rollere girdik. En sonunda ağır konuşmasıyla ona saldırdım. Yaralıya düştü, rolde kişi olarak fazlaydık, buna rağmen hiçbir şekilde fear-rp gerekçelerine uymadı. Üstelik, yaralıya düştükten sonra hiçbir şey yokmuş gibi yerde karakterime küfürler saydırmaya başladı, ayrıca tehditlerde. Kalktıktan hemen sonra ekran görüntülerinde de göreceğiniz gibi aracı ile bir şey yokmuş gibi turlayıp tehditler savurmaya devam etti, bir kısımda aracından inip ayakkabıma bile tükürdü dayak yiyen adam.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada saldırarak yaralıya düşürüyorum, küfürler ediyor.
Spoiler: GösterGizle

Bu ekran görüntüsünde ayağa kalktığında hiçbir şey yokmuş gibi, sanki dayak yememiş gibi davranıyor, tehditler savuruyor;

Kavga sonrası dedikodu çeviriyoruz, bu sırada yine geliyor;

Rodeo'da yalnız başıma kalıyorum, arkadaş yine geliyor. Bu kez tehditler, küfürler, tükürmeler devam ediyor, sanki dayağı ben yemişim. Numara falan istiyor.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.01.2022 01:33
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş, çocuk iki karakter ile sorun yaşıyordu. Birisi oğlum rolündeki William Bright. Olayı uzaktan görüyorum ve dahil oluyorum. Sonrasında Isaac karakteri geliyor ve bana destek oluyor. Olayı kapatmaya çalışıyorum kişinin uzaklaşmasını söylüyorum. Fakat kişi ihtarlarıma uymuyor. Tartışmaya devam ediyor. Bu boyut bir süreden sonra büyümeye başlıyor ve Isaac karakteri kavga rolüne giriyor. Kişi yaralıya düşüyor, yaralıdan kalkarken destek olmak amaçlı elimi uzatıyorum buna tepki göstermeden ayağa kalkıp rolüne devam ediyor. Aracına biniyor ve tehditler savurup olay yerinden uzaklaşıyor. Sonrasında tekrar geliyor ve ayrı tehditlere devam ediyor. İyi forumlar dilerim.

#2 - 20.01.2022 01:38

SAMP gibi resmi bir platforma arkadaş ile samimi konuştuğum için özür diliyorum, umarım talep oluşturmaz.  :(

#3 - 20.01.2022 13:13
@Volbiex Savunmanızı yapın lütfen.

#4 - 20.01.2022 23:10
Üzgünüm, yaptığım ihlalleri kabul ediyorum.

#5 - 21.01.2022 17:46
İyi niyetiniz için teşekkür ederim, karakteriniz ceza alacak. İyi roller.