Konu: [19.01.2022 - Henry Whitefield] İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 106 defa)

#0 - 19.01.2022 21:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Henry Whitefield @Flores

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.01.2021 - 20.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Polise sığınmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İş yerime stok almak için geliyorum, siparişimi verdikten sonra tam gidecekken elinde çuvalla içeriden maskeli biri çıkıyor. Arkadaşı gelip araçla onu alıyor. Krem rengi Club araç ile kaçmaya başlıyorlar, kişileri kaybediyorum şehirde turluyorum aynı aracı tekrar görüyorum ve takibe başlıyorum Montogomery'de tekrardan onları kaybediyorum hemen emote verip araçtan inip kişilere ateş ediyorum çünkü iş yerimden değerli bir şey çalmış olabilirler bunu geri almak istiyorum. Kişiler yaya bir şekilde benden kaçıyor aracımı alıp Montogomery civarında tekrardan onları görüyorum aynı şekilde emote verip ateş ediyorum yanındaki arkadaşını düşürüyorum daha sonra arkadan Henry'nin ihbar verdiğini görüyorum. Kişiler soygun yaparken illegal değiller fakat ateş edilince polise sığınıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): B bölmemin nedeni gördüğümde ihbarı vermemişti İllegalsin yazdığımda ihbarı vermez sandım fakat yetişemedim.

#1 - 19.01.2022 21:38
Ben il-legal değilim. Sivilim ayrıca sivil birisi hırsızlık yapamaz mı? Bu il-legale gireceğini sanmıyorum. Eğer soygun yaptığıma dair kanıtın varsa beklerim. İyi forumlar. Açıklamam bu kadar.

#2 - 19.01.2022 21:49
İllegal yasadışı demek.

İllegal anlamı: GösterGizle

Yasalar gereği hırsızlığın cezası bulunuyor.

Belirtilen yasa: GösterGizle

Soygun yaparak Vice şehri yasaları ve kanunlarını aşmış oluyorsun bu durum seni illegal yapıyor.

#3 - 19.01.2022 22:27
Karşılıklı bir şekilde konuşup anlaştık. Geri çekiyorum. K&A

#4 - 19.01.2022 22:53
Şikayet geçersiz.