Konu: [18.01.2022] Jesse Kendrick  (Okunma sayısı 380 defa)

#10 - 18.01.2022 16:37
Merhabalar iyi günler, hile denilecek bir durum yok pizzadan yaklaşık 9-10 tane su+ton balığı almıştım. Canım düştüğünde onu birden tüketiyordum kavgaya devam ediyordum. Hile denilecek bir olay bir durum yok bu konuda + olarak troll denilecek bir yerde yok troll falan yapmadım. Beni kendiniz arabayla kaçırdınız siyahiyim diye sizinle bir sorunum olmadığı halde bende sizin bölgenize geldim sizinle uğraştım. Sonuçta kaçırılmışım yani, beni de sebepsiz yere kaçıran sizlersiniz sizi tanımıyorum etmiyorum bile. Savunmam bu kadar hile denilecek bir olay yok yeni gelen pizza sistemi ile yaptım.
Şahitliğimi onaylıyorum.
Size Mikhail karakteri Colt marka silahıyla ateş ettiğinde de canınız nasıl oluyorsa 100 e çıkıyordu enteresan... Her neyse kavga konusuna gelelim siz gerçek hayatta kavga sırasında o kadar yumruk-tekme gelirken bir anda soda içip kendinize gelebiliyor musunuz? Burada bir sistem suistimali yapmış bulunuyorsunuz ve bunu gülerek anlatıyorsunuz. Sizinle bir sorunum yok diyorsunuz ilk başta Huntley akabininde Sergiu karakterinin aracını kaçırıyorsunuz. Bence sizinle bir sorunumuz olması için yeterli bir sebep kimse kimseyi kandırmasın.

#11 - 18.01.2022 16:56
Aynen kanka videoda gözüktüğü gibi sizin arkadaşta soda yerine geçip soda tüketmeye çalışıyor, aynen kanka tek suçlu benim burada ya :D. Birde bir birimizi kandırmayalım diyorsun. Artı olarak birde sizin o arkadaşın aracı dediğin zamanda beni kovaladığınızda arabadan inmişti, ben aracına binip sürmeye başladım madem bu konudan rahatsızlık duruyor motoru kapatabilir. Sizinle daha fazla uğraşmayacağım açtığınız yanıtlara yanıt dahi vermeyeceğim. Yetkili gelmesini bekliyorum o beni daha iyi anlar kim haklı kim haksız ortaya atar, İyi forumlar.  :vice:

#12 - 18.01.2022 16:59
Merhabalar iyi günler, hile denilecek bir durum yok pizzadan yaklaşık 9-10 tane su+ton balığı almıştım. Canım düştüğünde onu birden tüketiyordum kavgaya devam ediyordum. Hile denilecek bir olay bir durum yok bu konuda + olarak troll denilecek bir yerde yok troll falan yapmadım. Beni kendiniz arabayla kaçırdınız siyahiyim diye sizinle bir sorunum olmadığı halde bende sizin bölgenize geldim sizinle uğraştım. Sonuçta kaçırılmışım yani, beni de sebepsiz yere kaçıran sizlersiniz sizi tanımıyorum etmiyorum bile. Savunmam bu kadar hile denilecek bir olay yok yeni gelen pizza sistemi ile yaptım.

Dostum ilk önce seni Tej karakteri ve Dragan karakteri kaçırdı. Başkalarının araçlarını çalarak bizden intikam almış olmuyorsun. Aynı birlikte olduğumuzu bildiğin için MG yaptın, arkadaşlarımın araçlarını çaldın. Bir bakışta anlıyorsun sanırım insanların aynı birlikte olduğunu? MG'de şikayete dahil edilmesini istiyorum.

#13 - 18.01.2022 17:15
Karakterinizi bir oluşum kaçırdığı halde o oluşumun araçlarını kaçırmaya yelteniyorsunuz ayrı zamanda iki farklı silah ile üstünüze mermiler yağarken itina ile "Oluşumun bölgesinde" araç kaçırmaya devam ediyorsunuz... Bilin bakalım burada kim Fear-RP kuralını çiğnemiş oluyor? Karakterinizin hayatına bir değer vermeden devam etmeniz hiç realistik değil.

#14 - 18.01.2022 18:38
Oluşumunuzda bulunan adamların beni kaçırmasında bir sebep dahi yok, kafalarına göre boş boş işler yapıyorlar. Aracı da ben kaçırmadım sizin bölgeden beni kovalarken motor açıktı atladım arabaya kaçtım.
« Son Düzenleme: 18.01.2022 19:06 Revicho »

#15 - 20.01.2022 16:31
Karakter yasaklanmış.