Konu: Alanzo_Gonzalez @tige Kevin_Kampartyan @StrachB  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2022 19:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alanzo_Gonzalez @tige   Kevin_Kampartyan @StrachB

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dolandırıcılık ihlali, Türkçe karakter, Noob Dm, Non-rp, Hatalı /do kullanımı, OOC yalan, Yasaklı roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16:40 civarlarında Alanzo karakteri beni benzinlikten motoruyla eve gidip bir şeyler içmek için çağırdı, eve girdğimizde sebepsizce bana iş teklifi sundu, ben reddettim ve sebepsizce beni bayılttı ve izin istemeden yasaklı rol yaptı , Bana para ile erp yapabiliceğimizi sordu (şiddet uygulayarak) ve beni esir tutucağını söyledi Kanıtlar: , bende şahısla role girmemek için evet dedim. Bitip gitmek istiyordum fakat şahısın arkadaşı geldi o da benim ile erp  yaptı, kişi başı $10.000 vericeğini söyledi. şahıslar bana erp yaparken sürekli sebepsizce yumruk attı bu durumdan şikayetçiyim, Kevin karakteri türkçe karkater kullandı ''Yarrak'' ve saçma role girdiler, en son beni baydılar ve parayı vermeden kaçtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle
NonRp:

Yasaklı Rol:

Alanzo kanıt:  

Kevin Türkçe karakter:

Hatalı /do kullanımı, OOC yalan:

Noob Dm:

Kevin Dolandırıcılık:

Dolandırıcılık:

Ek açıklamalar(varsa): Rolün tamamen delete, iptal olmasını istiyorum, Şahısların en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 07.01.2022 19:49
Başka platformlarda daha çok türk rolü yaptığım için ağzımdan alışık kelimeler kalmış, türkçe terim olunca arkadaşım zaten gerekli düzeltmeyi yapıp rolleri bana karşı delletti.

#2 - 07.01.2022 19:50
Dolandırıcılık şartı olarakta, karşı taraf bize dolandırıcılığın 3 levelden başladığını söyledi. Arkadaşım 12 level, ben 3 levelim. Karşı tarafa karşı bu olayı anlattığımızda herhangi bir yanıtı olmadı. Rolüne devam etti.

#4 - 07.01.2022 19:55
Türkçe karakter uyguladığım yerde kıza söylediğim bir laf yok, arkadaşa söylediğim bir laf var ve o yarrak lafının türkçe kelime olduğunu bilmiyordum. Fakat rolü zaten geri delledim.

#5 - 07.01.2022 20:01
Bu tarz iğrenç, troll, kaliteyi yerlerde düşündüren durumlara, bu tarz rol yapan oyunculara hiçbir şekilde platformda izin vermiyoruz. İki hesap da kalıcı olarak forum ban yedi.