Konu: [03.01.2022 - Mazzini] DEATHMATCH  (Okunma sayısı 677 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2022 19:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leopoldo Romano @exead / Forza Rackrow @Forzabey / Sandy Rackrow @hasaancaakir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.01.2022 / 18:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k6

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba sokakta arabamla geziyordum ve bir anda bu 3 kişi gelerek bana ateş açmaya başladılar, adamları İC olarak tanımıyorum ve neden böyle bir şey yaptıkları anlayamadım, PM üzerinden sorduğum zaman cevap bile vermediler ateş açmalarının sebebi yani hiçbir rol geçmişimiz yok. "Mahalleye ateş açar" diye emote veriyor ama mermiler full bana odaklandığı için bu forumu açıyorum. Belirtmek isterim "Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Savunma yapıldıktan sonra gerekli işlemler yapılmasını arz ederim.

#1 - 03.01.2022 20:16
Aktif çatışma bölgesi, çatışılan kişilerin yanındasınız. DM falan yok ortada.

#2 - 03.01.2022 20:20
Öncelikle selamün aleyküm :sampanya: Biz o mahalle sakinleri ile ic olarak düşmanız ve bir savaş içerisindeyiz. Orada da mahalleyi basıyoruz, seni de o meydandan çıkıp arabana binerken görüyorüz, sıkıyoruz. Oradaki topluluk siyahi sende siyahi olduğunun için ve o mahalleden sanıp sana sıkıyoruz. Burada hiçbir DM göremiyorum  :palmiye: :vice:
« Son Düzenleme: 03.01.2022 20:23 hasaancaakir »

#3 - 03.01.2022 20:27
Öncelikle selamün aleyküm :sampanya: Biz o mahalle sakinleri ile ic olarak düşmanız ve bir savaş içerisindeyiz. Orada da mahalleyi basıyoruz, seni de o meydandan çıkıp arabana binerken görüyorüz, sıkıyoruz. Oradaki topluluk siyahi sende siyahi olduğunun için ve o mahalleden sanıp sana sıkıyoruz. Burada hiçbir DM göremiyorum  :palmiye: :vice:
Savunmam aynı bu şekildedir ne eksik ne fazla. :minigun: :uzi:

#4 - 03.01.2022 20:38
Aktif çatışma bölgesi, çatışılan kişilerin yanındasınız. DM falan yok ortada.
Aktif çatışma bölgesi tam olarak nerede? Yoldan geçen bir sivile ateş açıyorsunuz.

#5 - 03.01.2022 20:40
Şimdi ben değil başka bir zenci olsa ve o sokakta olsa 3-5 kişi hepsine ateş mi açıcaksın rolün ve.s olmadan?

#6 - 03.01.2022 23:30
Eklemek isterim ki Mazzini birliği ve Willowfield arasında savaş varmış, bu birliğe katılmadan önce DM kural ihlali yaşandı. Loglarıma bakılabilir.

#7 - 04.01.2022 01:20
Dostum iç düşmanım diyorum, o mahalledekilerle düşmanım ayrıca sen yoldan falan da geçmiyordun. :manifdog

#8 - 04.01.2022 01:23
Sivilim  diyorsun bir de kanka  ;)

#9 - 04.01.2022 01:24
Dostum iç düşmanım diyorum, o mahalledekilerle düşmanım ayrıca sen yoldan falan da geçmiyordun. :manifdog
Dostum beni İC'de nerede tanıyorsun kafamda Willowfield üyesi mi yazıyor? Birliğe gece saatlerde katıldım. İC düşmanlık yok, seninle rol geçmişim bile yok.