Konu: Conroy_Miller | Polise sığınma, Yaralı kural ihlali, Fear-RP  (Okunma sayısı 403 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 14:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Conroy_Miller | @emirhanurfl

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Agusto Ramirez | @Redkeys

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.01.2022 | 13:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Polise sığınma, Yaralı kural ihlali, Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Düşman birlikten olduğu için saldırdık, brawl başladı ve yaralıya düştü. Yaralıya düştükten sonra oradaki diğer oyunculara " Polisi arayın! " gibi ithamlarda bulunarak illegal kural ihlalini gerçekleştirdi. Daha sonra kaçırma rolü yapıp arabaya aldık, Agusto_Ramirez adlı oyuncu araba ile onu El Corona'a götürdü, orada Conroy_Miller kaçırılmış, yaralı olmasına rağmen Agusto_Ramirez karakterinin yanında kendi birlik üyelerini arayıp yardım istedi. Agusto karakterine küfür etti ve dandik bir emote ile koşarak uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Yaralıya düştüğünün kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

Polise sığındığının kanıtı.

Agusto karakterinin yanında yaralı halde arkadaşlarını telefonla araması, Agusto karakterine küfür etmesi ve kaçarak uzaklaşmasının kanıtı.

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum, kendisini PM'den uyarmama rağmen uyarıyı kendisini rahatsız etmiş olmamla nitelendirdi.

#1 - 02.01.2022 14:30
Araba çarptı, rolü yapılmadı.
Sizin rakibiniz hatta düşmanınız olan birlikten dün akşam çıktım/çıkarıldım.
Aradığım kişiler arkadaşlarım değil polislerdi.
Kaçarken emotemi verdim, istese şahıs koşturur ve beni durdurabilirdi.

Kendi açımdan bi kural ihlali göremiyorum.

#2 - 02.01.2022 14:33
Araba çarptı, rolü yapılmadı.
Sizin rakibiniz hatta düşmanınız olan birlikten dün akşam çıktım/çıkarıldım.
Aradığım kişiler arkadaşlarım değil polislerdi.
Kaçarken emotemi verdim, istese şahıs koşturur ve beni durdurabilirdi.

Kendi açımdan bi kural ihlali göremiyorum.
Yaralı konumuna düştün, yaralıydın. Polisleri aramanda hata zaten, illegal bir role dahil oldun ve polisi arıyorsun.

Üstelik dün akşam değil daha yeni çıkartıldın birlikten, yönetimi kandırmaya çalışma çünkü az önce forum profiline bakarken Commerce birliğindeydin.
İlgilenen yetkili loglardan birlikten ne zaman çıktığına bakabilir, az önce birlikteydi. Üstelik kendisinin dahil olduğu illegal bir rolde polisi araması hata, kaçması ayrı bir hata.  :garip:

Senin açına kalmış bir şey değil, kuralların açısına kalmış bir şey.  :manifdog :'(

#3 - 02.01.2022 14:53
Ortada illegal bir rol yok, sadece brawl attık. Herhangi bir yerdeki adamla bile brawl atabiliyorsun haberin olsun.

#4 - 02.01.2022 15:05
Ortada illegal bir rol yok, sadece brawl attık. Herhangi bir yerdeki adamla bile brawl atabiliyorsun haberin olsun.
Evet, gerçek hayatta kavga ettikten sonra polisi arıyorsun değil mi?

#5 - 02.01.2022 15:07
Evet?

#6 - 02.01.2022 15:20
Evet?

Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 02.01.2022 23:35
Bu arada jailimi yedim, konu kilitlenebilir.
Loglar incelenebilir.

#8 - 03.01.2022 00:41
Loglar incelenebilir.
Bu olay için yemedin, başka olay için yedin. Hâlâ yönetimi kandırmaya çalışma çabanı anlamış değilim.  :'(

#9 - 03.01.2022 00:46
Loglar incelenebilir.
Bu olay için yemedin, başka olay için yedin. Hâlâ yönetimi kandırmaya çalışma çabanı anlamış değilim.  :'(
Bu olaydan dolayı yediğimi düşünüyorum, kışkırtıcı yorumlar yapma.  ;)