Konu: Chelsea Rothenstein - RK ihlali  (Okunma sayısı 422 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2022 20:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ketçap Chelsea Rothenstein

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/01/2022 18:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bugün saat 14:25'te RK'ya düştüm. Rk rolümü sürdürüyordum, arkadaş geldi ve sıktı. Kendisine zaten RK'lı olduğumu yaptığı rolün yanlış olduğunu söyledim. Zaten RK'lı olan biri tekrardan vurulamaz, arkadaş gece 2'ye kadar Rk'nı sürdürmezsen şikayet oluşturacağım gibi şeyler söyledi, anlaşamadık. Rolü dellemeyeceğim, admin çağırmayacağız diyip tavrını sürdürdü.
Vurulan birisi tekrardan vurulamaz, arkadaşa belirtmeme rağmen bunu Birlik arkadaşlarına da belirttim, RK'lı olduğumu onlar da gördü, fakat kendisi gelip direkt olarak sıktı. Şikayet açmayacaktım fakat arkadaş kural bilmiyor, bu yüzden kendisinden RK ihlalinden şikayetçiyim. Israrla haberim yoktu dedi, RK'lı olan birini tekrar vuramazsın dedim o da şikayet aç dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En son ki ss'te vurulmadan bir kaç dakika önce rk'lı olduğumu birlik arkadaşlarına belirtiyorum r19 dahil.

« Son Düzenleme: 01.01.2022 20:56 katwen41 »

#1 - 01.01.2022 21:03
Şikayet ile bir alakam yok fakat RK'lı olduğunu /sdo'dan belirtmen daha iyi olurdu. Alnında yazmıyor sonuçta.
Şikayetle alakan yok, cevap vermene de gerek yok. Karşı tarafa zaten bunu OOC yollarla tekrar tekrar ilettim, kendisi o rolü yapamayacağını kabul etmedi. RK'lı olduğumu zaten kendisine mesaj yoluyla ilettim, normalde şikayet açmayacaktım. Kendisi yaptığı rolün doğru olduğunu ileri sürdü, ben de şikayeti oluşturdum lütfen ikincil kişiler şikayet altına yazmasın.

#2 - 01.01.2022 22:07
Kanka, benim o saatlerde sana ateş açtığıma dair "/hasarlar" görüntün var mı? Çünkü her bu skini giyen ben değilim, emote verdiğim seni vurduğum anlamına gelmiyor. Bana kalırsa yetersiz kanıt.

Şunu da söyleyeyim, yaralıda bulunduğun ekran görüntüsünde her hangi bir ateş emotem durmuyor. Zamanlar farklı olabilir, kanıtları kesitsiz paylaşmanı rica ediyorum.

Arkadaşın burada kullandığı ekran görüntüsü ise editlenmiş ve kırpılmış.
-

Bu emoteyi attığım konum ise burası, arkadaş nasıl erişmiş ekran kaydıma bilmiyorum ama kırpıp yönetimi kandırmaya çalışması trajikomik.  ;)
« Son Düzenleme: 01.01.2022 22:18 ketçap »

#3 - 01.01.2022 22:44
Benim düştüğüm ss'te silah emoten gözükmüyor. Bunu sana discord üzerinden söylediğimde bana o ss'i attın, bende şikayeti destekleyecek şekilde bunu kullandım. Yönetimi kandırmaya çalışmak  gibi bir durum yok. Kanıtı atan kişi sensin o ss benim elimde yoktu.

#4 - 01.01.2022 22:45
Kanka, benim o saatlerde sana ateş açtığıma dair "/hasarlar" görüntün var mı? Çünkü her bu skini giyen ben değilim, emote verdiğim seni vurduğum anlamına gelmiyor. Bana kalırsa yetersiz kanıt.

Şunu da söyleyeyim, yaralıda bulunduğun ekran görüntüsünde her hangi bir ateş emotem durmuyor. Zamanlar farklı olabilir, kanıtları kesitsiz paylaşmanı rica ediyorum.

Arkadaşın burada kullandığı ekran görüntüsü ise editlenmiş ve kırpılmış.
-

Bu emoteyi attığım konum ise burası, arkadaş nasıl erişmiş ekran kaydıma bilmiyorum ama kırpıp yönetimi kandırmaya çalışması trajikomik.  ;)

Senin sıktığını birlik arkadaşların söyledi, ne yazık ki bir hacker falan değilim senin bilgisayarına girip o ss'i bulamam. Sen attığın için kanıt olarak destekleyeceğini düşünüyorum. Düştüğüm anda senin sıktığını sanarak hızlıca arkadaşına pm'den rk'lı olduğumu söyledi fakat kendisinin sıkmadını söyleyip beni sana yönlendirdi. O emote kısmını sen gördün, senden başka nasıl ve kimden alabilirim?
« Son Düzenleme: 01.01.2022 22:48 katwen41 »

#5 - 01.01.2022 22:51
Burada ss'i sen attın, ss kesilmiş olduğu için tam halini istedim fakat atmadın. Yönetimi kandırmaya çalışan pek ben değilim gibi? Ama konu yönetimi kandırmak değil. Admin kararı bekleyelim, daha fazla yoruma gerek yok, zaten bu şikayeti açmamı sen istedin.  ???

#6 - 02.01.2022 00:18
Discord uygulamasını kullanmıyorum, üzgünüm. Bu adam kim onu bile bilmiyorum, LOL. Yan discord hesaplarını kullanmayı bırak, ismim Mayonez değil Ketçap.  :garip: Sonuçlanabilir.

#7 - 02.01.2022 00:32
Discord uygulamasını kullanmıyorum, üzgünüm. Bu adam kim onu bile bilmiyorum, LOL. Yan discord hesaplarını kullanmayı bırak, ismim Mayonez değil Ketçap.  :garip: Sonuçlanabilir.

:garip:

#8 - 02.01.2022 00:38
ya biliyonmu elim ayağım titriyor şuan

#9 - 02.01.2022 00:42
ya biliyonmu elim ayağım titriyor şuan
kankiler showroam için açtığım bir hesap, ne gergin adamlarsınız. Gidip bakabilirsiniz, elin ayağın neden titriyor anlamadım. Hesabı kullanmıyorum, pasif diyebiliriz.     Hesap benim değil.
« Son Düzenleme: 02.01.2022 00:53 ketçap »