Konu: To The Moon ve Finding Paradise  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.12.2021 01:27
OYUN KAPAK FOTOĞRAFLARI

OYUN FRAGRAM

OYUN MÜZİK LİSTESİ

Kan Gao'nun eserleri

Arkadaşlar oyun tavsiye edecektim ve aklımda life is strange serisi geçiyordu fakat ilk önce bu oyunu sizlere tavsiye etmek istedim. Life is strange ne kadar kendini bana sevdirsede, bu oyunların bende yeri ayrıdır. Hikayeli oyunları çok severim ve bu yüzden her oyuna şans veriyorum. Bu oyunun grafikleri çok eskiden fakat tekrar demek istiyorum ben hikayeli oyunları bayılırım. Bu oyuna şans verdim ve zaten steam ile diğer yerlerde çok olumlu oy alan iki oyundur. Oyunun en önemli yanı ise hikayesi ve şarkılarıdır. Yani şimdiden spoiler vermek istemiyorum oynayan arkadaşlar bilir bu iki oyunun hikayesi şuan filmlere ve diziler ile kapışacak boyutta. Bir film yapan herif çıksa şu iki oyunun adam akıllı filmini yapsa ortalık kopar diyebilirim. Hikayeli oyun severler sizlere bu iki oyunu tavsiye ediyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 28.12.2021 02:34
  Finding Paradise'ı daha oynama fırsatım olmadı; fakat To the Moon için söyleyeceklerim farklı. Oynayın, oynattırın. Kusursuz oyunlar çok nadirdir, To the Moon onlardan biri. RPG Maker gibi basit bir oyun motorunun üzerine yazılmış harika bir oyun. Grafiklerine bakarak ön yargıya düşmeyin. Muhteşem bir hikayeye sahip. 10/10
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Cowboy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok