ASGH'nin default haline gelmesi üzdü, PD için gelen yeni güncellemeler ve bölge sistemi güzel olmuş. Metro pek düşündüğüm gibi değil fakat yine de iyi diyebiliriz, en azından rol için kullanılabilir ya da rol ssi çıkartmak isteyenler için güzel bir malzeme olabilir ben fps düşüklüğü pek görmedim metrodan dolayı ama diğer arkadaşları etkiliyorsa komple kaldırıladabilir.
ASGHnin kaldırılması iyi oldu aslında, çünkü ASGH rolleri dönmüyordu zaten. Rollerde pek yapılmıyordu. Giren kişi direk /tedaviol yazıyordu veya PD rollerinde FAST geçiliyordu.
Bölge sistemi dediğin gibi güzel, Metro gerçekten iyi olmamış diyebiliriz. Ama tabii ki MTA'da olmayan sistemi GTA'da (sampda) yapabilmekte ayrı bi cesaret ister. Ama bunu yapmışlar. Ellerine sağlık. Metroda ki tek sorun. Metro hareket ettiği zaman dönemeçlerde falan karakterlerde hareket ettiğinde veya hareket etmese bile bugdan dolayı metronun dışına düşüyor ve buga giriyoruz. Geçen gün bu olayla karşılaştım ve yapabileceğim tek şey metronun arkasından izlemek oldu.
Metro'nun hızı arttırılmalı, çünkü son durağa gelene kadar koşarakda santa mariaya insanlar gidebilir. O yüzden hem rotası uzamalı hemde hızlandırılmalı.
Güzel ve cesaret dolu bir güncelleme oldu ve kazanan Vice ekibi oldu. Gerçekten efsane güncelleme, umarım dahasıda gelir