Konu: Flexman, Less ve Fazlası, Genel Özür Konusu, Yaşanan Ters Olaylar HK.  (Okunma sayısı 5247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.12.2021 03:25
 :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 22.12.2021 10:12
Furkan'daki ikiyüzlülüğü yıllardır ne SA:MP platformunda ne de gerçek hayatımda gördüm. Flexman gerçekten sevdiğim birisiydi, bana çok yardımı dokundu ama toxic taraflarını gördüm. Bu anlık sinirle yapılan bir şey değildi çünkü devamlılığı sürüyordu. Özür mesajları, pişmanlıkları vesaire bana samimi gelmiyor. Birlikte geçirdiğimiz zaman boyunca içten pazarlıklı ve menfaatçi insanlar olduğunuzu anladım. Affediliceğinizi de sanmıyorum.
Haha
3
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Diversa, Shardblade,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stance, Ferplex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 22.12.2021 11:28
Pişmanlık diye bir şey yoktur. Ortada kalmışlık vardır. İhanet tekrarlanan bir kavramdır. Bugün işlemi iptal edilse dahi kin ve nefret her daim bir köşede saklı kalır. Saklanan bu nefret ve kin elbet tekrar patlak verecektir. Bu nedenle ihanet daimidir.

Anlık sinir ile yapılacak şeyler olduğunu sanmıyorum. Kişi veya kişilere karşı uzun süre saklanan nefret ve kıskançlığın patlaması bu tarz şeylere sebebiyet verir.

Affedilmeniz gerekmediğini düşünüyorum. Kararı yine yönetim verecektir. Umarım dönmezsiniz.  :manifdog

lol
Haha
1
Mutlu
1
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Stance,
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stance,
Stance, insankasabı63, Shardblade,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 22.12.2021 11:44
Burada kimse kimseyi affedecek kadar büyük değil, altı üstü bir oyun.

Bu kadar şey yapılmadan önce ilerinin de düşünülmesi gerekiyordu. Zira bunları yapan ikinci defa da yapar. Böyle bir konu açarak direkt olarak oyuncular üzerinden algı kurulmaya çalışılmış.

Haha
3
100
6
Mutlu
1
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Stance, ByRevenge, realkarma,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Diversa, Slayertheconqueror, Layshe,
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stance,
Tearmo, Stance, ByRevenge, Miesa, Shardblade, Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 22.12.2021 11:57
Tüm iletileri okudum, genel tutumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. biz buradaki ters durumu düzeltmeye çalışıyoruz, umarım herkes empati yetisini kullanabilir.

:-\
Haha
7
Tepki yok
Tepki yok
akaRyu, ByRevenge, Miesa, Cross, shotofwhiskey, Shardblade, Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 22.12.2021 12:19
 ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 22.12.2021 12:30
@ulujohan Kimseye bunu yaptırtmıyorum, herkes burada kendi fikrini dile getiriyor. Senden farksız değiller, hepinize saygımız var.

Algı çalışması değil, bazı arkadaşlar konuyu anlayamamış sanırım veya ben anlatamamış olabilirim, haklı bir yanımız yok zaten. Bunu biz başından beridir kabulleniyoruz. Olaylar sıcakken tek iletişime geçtiğim isim Manifesto'ydu, konu içeriğinde belirttiğim gibi size yansıtılan her şeyi Flexman ve Less yapmış gibi göründü, aslı böyle değil. Yine de bunu bahane edip savunmam, çünkü dediğim gibi, /haklı bir yanımız yok./

Geçmişte yaptıklarımı gündeme getirip bununla övünmeyeceğim. Tek diyebileceğim şey, hiçbir zaman egoist bir kişiliğe sahip olmadım, buna birçoğunuz zamanında şahitlik ettiniz. İrdelemeyeceğim. Sadece konuya spesifik bakmanızı istiyorum. İsteyen olursa benimle iletişime geçebilir, aklındaki soruları sorabilir.(Bu konu ardından birçok mesaj geldi, yazarsanız dürüst şekilde yanıtlarım.)

Furkan'daki ikiyüzlülüğü yıllardır ne SA:MP platformunda ne de gerçek hayatımda gördüm. Flexman gerçekten sevdiğim birisiydi, bana çok yardımı dokundu ama toxic taraflarını gördüm. Bu anlık sinirle yapılan bir şey değildi çünkü devamlılığı sürüyordu. Özür mesajları, pişmanlıkları vesaire bana samimi gelmiyor. Birlikte geçirdiğimiz zaman boyunca içten pazarlıklı ve menfaatçi insanlar olduğunuzu anladım. Affediliceğinizi de sanmıyorum.

Bu ileti kanıma dokunduğu için ayrı cevap vermek istiyorum. Konu içeriğine şöyle yazmıştım,
Alıntı
Bir nevi bunların ortam bozma, baltalama oyunlarından birisi diyebilir, diğer yandan da hayatındaki en kötü dönemi yaşayan birisi için anlık sinir ve istemsiz manipüle/karalamaya uyması diyebiliriz.

Toksik tarafım bundan dolayı oluştu. Üstü kapalı anlatmışım, detaya girersem tıpkı üstte denildiği gibi 'algı çalışması yapmaya çalışıyorlar' kafasına girileceği için belirtmedim. Madem buna rağmen söyleniliyor, içimden gelmese de bahsedeyim. Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim, bundan dolayı kendimi boşlukta hissettim ve bir süre ciddi anlamda toparlayamadım. O sıralar yaşadığım psikolojiyi en iyi @Less ve @PauseBreaker bilir. Ayrıca şunu da yazmıştım,
Alıntı
o dönem yaşanan birkaç olayın gerginliği üzerimizdeydi.

İçten pazarlıklı ve menfaatçi konusu da kendi düşüncen. Bunu neye dayanarak söylediğini bilmiyorum, yine de sen bilirsin. 
Düzenleme: Muhtemelen yanlış anlaşılma, Less kendisi ile iletişime geçmek istedi ve konuşacaklar.

Acındırma ya da algı çabamız asla olmadı. SA:MP ortamını iyi bildiğim için toksik iletilere sadece bakıp geçiyorum.
« Son Düzenleme: 22.12.2021 13:14 littlebitofthis »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Luffyluffy, airwaves the most hated,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 22.12.2021 12:39
 :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 22.12.2021 13:06
Yorumlara bakıyorum da herkes oyun olduğunu unutmamak lazım minvalinde yorumlar yazmış, fakat bu arkadaşların yaptıkları oyunla kaldı mı? Hayır. İnsanların kişilik haklarını ihlal edecek şekilde ceza kanununda karşılığı olan suçlar işlediler. Her ay vergisini ödeyen Vice Gaming gibi bir firmayı karalayıp ticari itibarın zedelenmesi suçunu işlediler. Açtığınız discord da ifşa adı altında bir ton küfür, karalama hakaret döndü. Bu oyun platformunda sırf yöneticilik yaptığı için insanların paylaşmak istemediği fotoğraflarını paylaştınız. O yüzden bana kalkıp "biz pişmanız, bir şöyleyiz" gibi söylemler samimi gelmiyor. Burada özür dilenecek kişi başta @Manifesto dur.
100
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Diversa, giray the kurdish mafia, Shardblade, Bloodriver,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 22.12.2021 13:18
Tüm iletileri okudum, genel tutumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. biz buradaki ters durumu düzeltmeye çalışıyoruz, umarım herkes empati yetisini kullanabilir.

:-\

Olaya hakim değilim fakat bu tarz bir paylaşım görmem sizin samimi olmadığınızı düşünmemi sağladı yeterince. Hala bazı şeyler için ordan burdan insan toplayıp iyi yorumlar bekliyorsunuz. Yaptığınız hata ne kadar büyük olursa olsun bu tarz şeylere gerek yok be dostlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok