@ulujohan Kimseye bunu yaptırtmıyorum, herkes burada kendi fikrini dile getiriyor. Senden farksız değiller, hepinize saygımız var.
Algı çalışması değil, bazı arkadaşlar konuyu anlayamamış sanırım veya ben anlatamamış olabilirim, haklı bir yanımız yok zaten. Bunu biz başından beridir kabulleniyoruz. Olaylar sıcakken tek iletişime geçtiğim isim Manifesto'ydu, konu içeriğinde belirttiğim gibi size yansıtılan her şeyi Flexman ve Less yapmış gibi göründü, aslı böyle değil. Yine de bunu bahane edip savunmam, çünkü dediğim gibi, /haklı bir yanımız yok./
Geçmişte yaptıklarımı gündeme getirip bununla övünmeyeceğim. Tek diyebileceğim şey, hiçbir zaman egoist bir kişiliğe sahip olmadım, buna birçoğunuz zamanında şahitlik ettiniz. İrdelemeyeceğim. Sadece konuya spesifik bakmanızı istiyorum. İsteyen olursa benimle iletişime geçebilir, aklındaki soruları sorabilir.(Bu konu ardından birçok mesaj geldi, yazarsanız dürüst şekilde yanıtlarım.)
Furkan'daki ikiyüzlülüğü yıllardır ne SA:MP platformunda ne de gerçek hayatımda gördüm. Flexman gerçekten sevdiğim birisiydi, bana çok yardımı dokundu ama toxic taraflarını gördüm. Bu anlık sinirle yapılan bir şey değildi çünkü devamlılığı sürüyordu. Özür mesajları, pişmanlıkları vesaire bana samimi gelmiyor. Birlikte geçirdiğimiz zaman boyunca içten pazarlıklı ve menfaatçi insanlar olduğunuzu anladım. Affediliceğinizi de sanmıyorum.
Bu ileti kanıma dokunduğu için ayrı cevap vermek istiyorum. Konu içeriğine şöyle yazmıştım,
Bir nevi bunların ortam bozma, baltalama oyunlarından birisi diyebilir, diğer yandan da hayatındaki en kötü dönemi yaşayan birisi için anlık sinir ve istemsiz manipüle/karalamaya uyması diyebiliriz.
Toksik tarafım bundan dolayı oluştu. Üstü kapalı anlatmışım, detaya girersem tıpkı üstte denildiği gibi 'algı çalışması yapmaya çalışıyorlar' kafasına girileceği için belirtmedim. Madem buna rağmen söyleniliyor, içimden gelmese de bahsedeyim. Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim, bundan dolayı kendimi boşlukta hissettim ve bir süre ciddi anlamda toparlayamadım. O sıralar yaşadığım psikolojiyi en iyi
@Less ve
@PauseBreaker bilir. Ayrıca şunu da yazmıştım,
o dönem yaşanan birkaç olayın gerginliği üzerimizdeydi.
İçten pazarlıklı ve menfaatçi konusu da kendi düşüncen. Bunu neye dayanarak söylediğini bilmiyorum, yine de sen bilirsin.
Düzenleme: Muhtemelen yanlış anlaşılma, Less kendisi ile iletişime geçmek istedi ve konuşacaklar.
Acındırma ya da algı çabamız asla olmadı. SA:MP ortamını iyi bildiğim için toksik iletilere sadece bakıp geçiyorum.