Flexman adına,
Merhaba, öncelikle nasıl başlayacağımı bilmiyorum fakat, yaşananları elimden geldiğince şeffaf şekilde ve ayrıntılı olarak sizlere aktarmaya çalışacağım.
Her insan dönem dönem hayatında kötü anlar geçirir, yapılmaması gereken tavırlar gösterir, bunu ister istemez çevresine yansıtır, anlık gereksiz öfke veya diğer durumlar... Bundan uzun süre öncesinde duyduğunuz killswitch olaylarının başrolünde bizzat ben ve arkadaşlarımın bulunduğunu hepiniz iyi biliyorsunuz.
Belki de telafisi yapılmayacak hatalar yapıldı, lakin arka planının yansıtıldığı gibi olmadığını sizlere söylemek isteriz. Direkt olaya girmek gerekirse, bu saçma durumdaki her eylemi yapan ben(Flexman), Less(Furkan) ve bu platformda tanınan, emektar kadrodan isim vermeyeceğim birkaç kişi göründü. Aslı böyle değil, yine de bu bizim suçlu konumunda olduğumuzun gerçeğini değiştirmiyor.
Bulunduğumuz sanal ortam, asıl hayatımızdaki kişiliklerin daha tehlikeli olanlarını içerisinde barındırıyor. Bir nevi bunların ortam bozma, baltalama oyunlarından birisi diyebilir, diğer yandan da hayatındaki en kötü dönemi yaşayan birisi için anlık sinir ve istemsiz manipüle/karalamaya uyması diyebiliriz. Anlayacağınız bu bağlamda ortam bozmaya çalışan birkaç ismin hedefi olduk. Olayları yakından takip ettiyseniz ilgili isimlerden haberdarsınızdır, burada belirtmek etik dışı olur diye düşünüyorum.
Neden yapıldı?
Yukarıda da belirttiğim gibi, anlık sinir, manipüle ve o dönem yaşanan birkaç olayın gerginliği üzerimizdeydi. Her insana olur, bunda hemfikir olacağımıza inanıyorum, geçmişe dönüp baktığımızda öfkesiyle yasaklanan veya birçok hata yapan ismin olduğunu görebiliriz. /Her ne kadar sanal ortam denilip geçiştirilse de/ bize büyük ders olduğunu söyleyebiliriz.
Pişmanlık Konusu
Çok kez belirtmiştim, hepimiz pişmanız ve bir daha aynı durumun tekrarının yaşanmayacağından emin olabilirsiniz. Sözün bittiği satırdayız. Bu noktada platformdan tek beklentimiz, geçmişi geride bırakarak bu olayları kalıcı şekilde rafa kaldırmak. Gerisi ise sizin takdiriniz.
Bunlar adına pişmanlığımızı ve olan üzgünlüğümüzü olaya dahil tüm arkadaşlarımız adına belirtiyor, platformu bu denli gereksiz bir arbedeyle karşı karşıya bıraktığımız için herkesten özür diliyoruz.