Subway CorporationFlorida'nın Vice şehrinde kurulu uluslararası piyasada faaliyet gösteren bir kuruluştur. Vice eyaletinde Lojistik, Bilgi Teknolojisi, Gözetim ve Denetim Hizmetleri ve İş Makineleri ve Operasyon alanlarında faaliyet gösterir. Şirket CEO'su Robert Cloud'tur.
Tarihçeİlk olarak 28 Ağustos 1965 tarihinde Fred DeLuca tarafından Bridgeport, Connecticut, ABD'de kurulan firma. 2022 yılında Magnor Thorbjorg Subway'in öncülüğünde uluslararası taşımacılık alanında faaliyet göstermeye başlar. Yurt içi ve yurt dışı taşımacılıkta Vice şehrinde ön plana çıkmış bunun yanı sıra Gemi Malzemeleri işine girmiştir.
Subway Yönetim Kurulu Başkanı olan Magnor Thorbjorg'un, 2021 yılında Subway Uluslararası Lojistik şirketini kurması ile firma büyüyerek, 2022 yılında Vice City'den Avrupa'ya taşımacılık yapan ilk firma olmuştur.
Subway, 2022 yılında anonim şirket oluşumuna yönlenip Subway Denizcilik ve Nakliyat adıyla bütünleşmiştir.
Subway Corparation bugün yurt içinde 5, yurt dışında 12 ülkede, 27 ofisi (Yunanistan, İtalya, Monako, İspanya, Fransa, Portekiz, Cezayir, Fas, Mısır, Suriye, Lübnan, Libya, Irak, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Gürcistan) bulunuyor. 61 şirketi ile yurt içinde 5 binin üzerinde, yurt dışında ise 700'den fazla kişiye istihdam sağlamaktadır.
Subway Logistics20 Haziran 2022'de Vice şehrinde ilk şirket olarak kurulmuştur. Ocean Docks bölgesinde bulunan ofis ve araçlarıyla hizmet vermeye başlamıştır. Subway Corporation'ın adım attığı ilk şirkettir. Şirket bünyesinde bir çok işçi çalıştırmakla beraber bunun yanı sıra yurt dışı sevkiyatlarıyla hizmet sunmaktadır. Birçok şehir ve ülkede çalışmakta olan Subway Logistics, Vice Şehrinde bir çok taşımacılığa ev sahipliği yapmaktadır.
İletişim1928000 - Kapı Numarası 1154.