Konu: Jhon_Stay | Trolling + GBI + CJ + Aktif Rolde /q | 16.12.2021  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2021 23:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jhon_Stay - Forum adını bulamadım, etiketlerseniz sevinirim.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SSde ki arkadaşlar.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBI + CJ + AKTİF ROLDE /Q + NOOB DM + TROLLİNG

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hem pizzacının orada GBIda emotesiz aracımdan atıyor, sonra aracı geri getirip küfür ediyor ve yumrukluyor, sonrada bana yardım eden adamın aracını çalıyor, sonrada rolde /q atıyor  :-\

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Güzelinden en iyi ceza verilsin.

#1 - 16.12.2021 23:29
Allah Allah nerde küfür etmişim yav :D yetersiz oyuncu profilinden banlanıp  :-\ illegal kişilerle dostluk kurup polise şikayet edince olur gibi  :-\ suçumu kabul ediyorum cezam neyse verilebilir ana karakterime.

#2 - 16.12.2021 23:37
Allah Allah nerde küfür etmişim yav :D yetersiz oyuncu profilinden banlanıp  :-\ illegal kişilerle dostluk kurup polise şikayet edince olur gibi  :-\ suçumu kabul ediyorum cezam neyse verilebilir ana karakterime.

#3 - 17.12.2021 00:01
Merhabalar, şikayet incelendi.

Michael_Toreno karakteri Car-Jack & Emotesiz Saldırı & Rolden Kaçmak kapsamında cezai işleme tabii tutulacak.