Konu: Dekorasyon Sistemi / Kaybolan objeler  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2021 11:11
Merhabalar,

Evler için var olan hazır interiorlar, her yaşam tarzına ve kişilerin yaptıkları rollere yeterli olmayabiliyor. Bu sebeple az sayıda da olsa evini  benim gibi dekorasyon sistemiyle tasarlayan kişiler olduğunu biliyorum. Fakat bu evlerde sürekli objelerin kaybolması veya texture bozulması yaşanıyor ve kayıplar giderilemediğinde tüm emekler boşa gitmiş oluyor.

VIP olmadan yapılan evlerde obje sınırı 250. VIP ile ise sınır 350 oluyor.
250 Obje sınırına göre yapılan evlerde bir şey kaybolduğunda boş yere tekrar masraf etsek de yerine koyma şansımız oluyor. VIP varken yapılan ve 350 obje kullanılan evlerde ise VIP süresi bittiğinde toplam obje 350/250 görünüyor. Bu da bir şey kaybolduğunda yeniden yerleştirmemizi engelliyor.

Kaybolma sorunu neden kaynaklanıyor ve çözülebilir mi bilmiyorum. Benim bu konudaki tavsiyem VIP varken 350 obje kullanılarak tasarlanan evlerde VIP süresi bitince de obje sınırının 350 olarak kalması. Hazır interiorlara 350 objelik ne koyulabilir bilmiyorum ancak suistimal edilebilir bir durum olacağına kanaat getirilse dahi yalnızca DEKOR ID: 1 (Boş Depo) içinde duvarlarıyla kolonlarıyla baştan aşağı tasarlanan evlerde 350 sınırı sabit kalmalı. Böylece bir şeyimiz kaybolduğunda yeniden koyabiliriz ve emeklerimiz boşa gitmiş olmaz.

Şu anda VIP varken tasarlamış olduğum evimin iki duvarı kaybolmuş durumda. Bu da tasarladığım evin büyük bir kısmınıı ve en fazla rol çıkacağını düşündüğüm bölümünü kullanılmaz hale getirmiş durumda. 350/350 kullandığım objeler şu anda 346/250 olduğu için eksik duvarları ekleyemiyorum. Bu konuda oyun içinden de yardım isteyeceğim.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, Khanex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.12.2021 16:26
Aslında oturup sunucuda flymode kullanmadan, group kullanmadan yavaş yavaş kendi interiorumuzu tasarlamak her şeyin yanında ayrı bir emek ve cidden bundan ötürü yaklaşık olarak o kadar fazla vaktim ve hayalim çöpe gitti ki anlatamam. İlginç olan kısım ise bu hatanın benim bildiğim kadarı ile bir senedir var oluyor oluşu ve muhtemelen bundan öncede var olması. Bir şey yapamaz mısınız cidden?
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Sashigrey, Khanex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.12.2021 17:30
Bence istediğimiz obje ve istediğimiz textureleri de koyabilmeliyiz, kötüye kullanan yasaklanır zaten. Böylece istediğimiz evleri tasarlayabiliriz obje limitini aşmadan. Obje silinme bugu var, evde AFK attığımda objeler siliniyordu, özel int yükletmiştik bu yüzden hatta, fixlenmeli.
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Guardian, cekatin the tired, Sashigrey, Khanex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 14.12.2021 23:25
Destekliyorum artı olarak boş ev sadece odalı interiorlar eklenebilir ucuz fiyata satılır evi kendi zevkimizw göre döşeyebiliriz adminler bunu da göz önünde bulundurursa iyi olur
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
gunesilhan9, warpector the greatest, Sashigrey,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.12.2021 01:13
Eskiden kaybolma yoktu komple silinme vardı ama güncelleme ile düzeltildi bu seferde objeler kayıp oluyor. Düzeltilirse eğer çok iyi olur.
« Son Düzenleme: 19.12.2021 15:41 Khanex »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Sashigrey, the forbidden one,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.12.2021 01:44
Konu incelemede, ilerleyen süreçte sisteme tekrar göz atılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok