Konu: Gabriela Alice - Car Ramming- MetaGaming  (Okunma sayısı 624 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.12.2021 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gabriela_Alice @Westere

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Ren_Shou @akaRaneek Ritsu_Yamazaki @SARSILMAZ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine araç sürüp onları kilitleyerek öldürmek.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Olaya dahil olmayan bir kişi durduk yere car ram yapıyor, kovalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sokağımızda rolümüzü yaparken arkada park halindeki aracımız düzkontak yapılarak çalındı. Araba çalışınca oraya dönüp motorlarımıza atladık, aracı peşlemeye başladık. İki motor takip halindeyken bu arkadaş birden belirdi mavi aracıyla, motorda iki kişiyken arkadan çarptı ben motordan uçtum arkadaşın aracının üstüne, sürmeye devam etti.(Motorla aramdaki mesafe ilk sste görünüyor, soldaki pembe motor benim, sürücüsü de bendim.) Aracının önüne düştüm sürmeye devam etti ve buga girdim yaralandım. Bu arkadaş araç çalınırken orada yoktu, kovalamacada birden dahil oldu. Ben rapor atıp yaralıdan çıktıktan sonra rolden koptum. Arkadaşım öbür aracı kovalarken bu arkadaş Palemino'ya kadar takip edip motora sürekli vurmuş, daha sonra takibi bırakmış. @SARSILMAZ 'ın kovaladığı araçtakiler de sürekli motora çarpma halinde olmuşlar, ben kişileri bilmiyorum eğer elinde kanıt varsa o da buraya aktaracaktır ya da yeni şikayet açacaktır. Teşekkür ederim, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 13.12.2021 22:25 Efecho »

#1 - 12.12.2021 23:48
 Kişi takibi bir süre kestikten sonra kaçırılan aracı sahibi yakalıyor, içindekileri de mahalleye getirip mekana sokuyorlar. Ve bu arkadaşımız da alakası olmamasına rağmen polise emin bir şekilde tam adres ihbar veriyor, aracı da burada.

#2 - 13.12.2021 00:20
@Zayt @akaRaneek arkadaşlarımız ile rolün devamında kişileri kaçırdık, kişilerin telefonlarına el koyduk ve buna rağmen kişiler arkadaşlarına ulaşıp polis yardımı ile kurtuldular. Reggie Wilson karakteri telefonununa el koymadığımızı iddia ediyor, polislere sorduğmuzda ise Arkadaşlarından haber alındığı söyleniyor, Reggie Wilson karakteri telefonuna el koymamıza rağmen arkadaşlarını arayıp haber verdi diye tahmin ediyoruz, aksi taktirde kişileri getirirken hiç bir şekilde takip edilmiyorduk, sokağı gözetlediklerini söylüyorlar ancak sokağın arkasında gerçekleşen olay sırasında arka kısımda ve ön kısımda kimse yoktu, caddenin sağ ve sol kısımında bekleyen birisi ise bu olayları göremezdi.

Spoiler içerisindeki SS'lere bakıldığında telefon alınması haricinde kişilerin elleri ve ayakları da bağlı, telefonları alınmasa dahil kişiler herhangi bir iletişim kuramazlar.Reggie Wilson karakterinin Fear RP ihlali, yaralı rolü ihlali ile ilgili de ss ler aşşağıdaki spoiler'da mevcut.

« Son Düzenleme: 13.12.2021 00:24 SARSILMAZ »

#3 - 13.12.2021 01:03
@Zayt @akaRaneek arkadaşlarımız ile rolün devamında kişileri kaçırdık, kişilerin telefonlarına el koyduk ve buna rağmen kişiler arkadaşlarına ulaşıp polis yardımı ile kurtuldular. Reggie Wilson karakteri telefonununa el koymadığımızı iddia ediyor, polislere sorduğmuzda ise Arkadaşlarından haber alındığı söyleniyor, Reggie Wilson karakteri telefonuna el koymamıza rağmen arkadaşlarını arayıp haber verdi diye tahmin ediyoruz, aksi taktirde kişileri getirirken hiç bir şekilde takip edilmiyorduk, sokağı gözetlediklerini söylüyorlar ancak sokağın arkasında gerçekleşen olay sırasında arka kısımda ve ön kısımda kimse yoktu, caddenin sağ ve sol kısımında bekleyen birisi ise bu olayları göremezdi.

Spoiler içerisindeki SS'lere bakıldığında telefon alınması haricinde kişilerin elleri ve ayakları da bağlı, telefonları alınmasa dahil kişiler herhangi bir iletişim kuramazlar.Reggie Wilson karakterinin Fear RP ihlali, yaralı rolü ihlali ile ilgili de ss ler aşşağıdaki spoiler'da mevcut.

[spoiler]

Bahsedilen aracı çalan, kovaladığımız karakterlerin isimleri burada mevcut.
Ayrı sebeplerden ayrı ayrı şikayetler açmamak için hepsini bir arada topladık.
« Son Düzenleme: 13.12.2021 01:57 Efecho »

#4 - 13.12.2021 12:53
Car ramming şikayeti haklıdır suçumu kabul ediyorum ama metagaming kesinlikle yapmadım ilk öncelikle car ramming yaptı dediğiniz zaman sizi takip ediyordum ve sonuç olarak mekanınıza geldiniz ve gördüm ayrıca olayın daha başında kovalama olurken smsten Felix ile konuştuk başı dertte olduğunu söyledi ikinci olarak da mekana getirdiğinizde arkanızdaydım polise de sadece çalanları getirdiğiniz araya girdiklerini söyledim sonrasında zaten şey olmadı şuan çalışıyorum eve geçince gerekli rol ssleri de atılabilir.

#5 - 13.12.2021 15:57
Car ramming şikayeti haklıdır suçumu kabul ediyorum ama metagaming kesinlikle yapmadım ilk öncelikle car ramming yaptı dediğiniz zaman sizi takip ediyordum ve sonuç olarak mekanınıza geldiniz ve gördüm ayrıca olayın daha başında kovalama olurken smsten Felix ile konuştuk başı dertte olduğunu söyledi ikinci olarak da mekana getirdiğinizde arkanızdaydım polise de sadece çalanları getirdiğiniz araya girdiklerini söyledim sonrasında zaten şey olmadı şuan çalışıyorum eve geçince gerekli rol ssleri de atılabilir.
Rica ediyorum dediklerini müsait olduğun zaman buraya ss olarak gönder dostum.

#6 - 13.12.2021 23:46
Bana bizi takip ettiğinize dair bir kanıt gösterir misiniz, biz etrafı kontrol ettiğimizde sizi göremedik, sizi defalarca kez kovalamacada arkamızdan kaybettiğimizde farklı lokasyonlarda bizi sürekli buldunuz, sesli bir şekilde mixing yaptığınızı düşünüyoruz.

#7 - 14.12.2021 20:32
Rol gününden beri gözaltına alınan arkadaşımız rollerden geri kalıyor, rica ediyorum savunmanızı yapın ve şikayet sonuçlansın.

#8 - 15.12.2021 23:09
Şikayete ne zaman bakılacak? Kural ihlaliyle polis çağırdılar ve bu sebepten dolayı 2 gündür rollerimiz durmuş durumda. Lütfen artık birisi ilgilenebilir mi?

#9 - 16.12.2021 23:13
@AlyX ilgelenir misiniz artık lütfen? Kaç gün daha beklememiz gerekiyor bir şikayetin sonuçlanması için? Oyun içerisinde "şikayet açarız" düşüncesiyle role uyarak ortamı bozmuyoruz, şikayet açtığımızda yine mağdur olan taraf biz oluyoruz. Günlerdir birlik rollerimiz aksıyor, günlerdir ben oyuna giremiyorum, günlerdir gözaltı/hapis vs olaylarıyla uğraşıyorum bu arkadaşların kural ihlalleri sebebiyle. Lütfen artık bir insan evladı buraya bir el atsın ya.@Manifesto