Konu: [08.12.2021 - Atlas_Loseyov] NON-RP Sürüş - Car Ramming  (Okunma sayısı 379 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2021 12:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Atlas_Loseyov @croxzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP Araç Sürüş, Hatalı Araç Kullanma
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Burada yarışmıyoruz, meslek yapıyoruz. Fakat checkpoint onun şeridinde olduğu halde gelip diğer şeritte olan benim önüme kırıyor. Sanırım yarışta sandı kendini. Son fotoğrafta da anlaşılacağı üzere çimden gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Car Ramming

Non-rp Sürüş

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmak istemezdim fakat birkaç kere tekrarlayınca açmak zorunda kaldım. Önceden onlarca aynı sebepten jail yediği halde hâlâ yapması garibime gitti..

Ek olarak pm kapatmış, yazamadım.

#1 - 08.12.2021 12:38
Öncelikle bu SSler forumda artık görülüyor ve bu eski karakterime ait cezalar, eski karakterim banlandı 37 leveldi, görebilirsiniz. Bu yeni 9 levellik karakterimin hiç ceza kaydı yok.

2. olarakda arkadaşımdı öyle kırıp geri döndüm yani PIT atıp aracını savrutmadım ya da çarpmadım. Hiç aracım değmedi, sadece böyle uzaktan uzaktan önüne kırıp aracı geri topladım.
« Son Düzenleme: 08.12.2021 12:55 croxzy »

#2 - 08.12.2021 12:57
2. olarakda arkadaşımdı öyle kırıp geri döndüm yani PIT atıp aracını savrutmadım ya da çarpmadım. Hiç aracım değmedi, sadece böyle uzaktan uzaktan önüne kırıp aracı geri topladım.

Bu efekt sadece çarpışmada, herhangi bir yere sürtmede geliyor. Nasıl çarpmadın?

#3 - 08.12.2021 12:59

Bu efekt sadece çarpışmada, herhangi bir yere sürtmede geliyor. Nasıl çarpmadın?

Efekt arka tekerde ve arka tekere çarpan  bir yer yok? SSde çarpmıyorum gördüğün gibi.

#4 - 08.12.2021 13:06

Aldığım sslerde bunu atmayı unutmuşum, burada bana çarptığın daha iyi belli olabiliyor. Yerde tampon parçası var, önüme aniden kırdığın için direksiyonu sola döndüremediğimden bana çarpmışsın. Buna ne diyeceksin merak ettim. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek. Yetkili kararı bekleniyor.
« Son Düzenleme: 08.12.2021 13:23 Lastlxrd »

#5 - 08.12.2021 17:43

Aldığım sslerde bunu atmayı unutmuşum, burada bana çarptığın daha iyi belli olabiliyor. Yerde tampon parçası var, önüme aniden kırdığın için direksiyonu sola döndüremediğimden bana çarpmışsın. Buna ne diyeceksin merak ettim. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek. Yetkili kararı bekleniyor.

Yerde tampon parçası nerede var? Yine çarpmamışım. Hiç çarpmadım, sadece önüne kırıp geri toparladım.

#6 - 08.12.2021 17:44
Savunmam bu kadar, yetkili kararı bekliyorum.

#7 - 08.12.2021 17:45

Efekt arka tekerde ve arka tekere çarpan  bir yer yok? SSde çarpmıyorum gördüğün gibi.

Bu SSe savunma ekliyorum + ; Arada mesafede var, o yüzden çarpmadım. Efekt modundan kaynaklı boş yere çıkmış gibi duruyor. Çarpma söz konusu bile değil.

#8 - 08.12.2021 18:33

Savunman bittiyse şikayet sonuçlanabilir.

#9 - 08.12.2021 21:54

Savunman bittiyse şikayet sonuçlanabilir.

Bitti, şikayet sonçlanabilir.  :sampanya: