Konu: Ryo Yoshikawa - 3.Parti Yazılım Kullanımı  (Okunma sayısı 852 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2021 19:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryo Yoshikawa @Theon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda görülüyor, oradaki karakterler.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.11.2021 22.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 22.11.2021 tarihi, saat 22.07 civarında San Fierro bölgesinde videoda da görüldüğü üzere yarış rolünde aynı araçlar olmasına rağmen Ryo Yoshikawa adlı oyuncu Luke Harrelson adlı oyuncudan daha hızlı kalktığı görülüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın verilmesini istiyorum, rollerde üstünlük kuracak handling tarzı yazılımların kullanılmaması gerekiyor ki oyun zevki kaçmasın.

#1 - 06.12.2021 19:58
Eve geçtiğim zaman savunma yapacağım.

#2 - 06.12.2021 21:45
Merhaba,

Gta San Andreas'da modlar arasında fark olabiliyor. Bazıları orijinal modsuz Elegy'e göre daha fazla kayıyor. Bazı modlar modsuz Elegy'e göre daha yavaş kalkabiliyor. (Kullandığınız modu bir arkadaşınızdan kurmasını rica edin. Kendiniz ise modunuzu kaldırıp normal Elegy ile arkadaşınızla yan yana kalkarak test edebilirsiniz.)

Modun dışında araca yaptığımız modifiyeler aracın sürüşüne fark yaratabiliyor. @Stance adlı yetkilinin bir yayınında drift atmak istiyorsanız arka tamponu kaldırıp, jantları da kaldırırsak daha iyi drift atabileceğimizi söylüyor. Stance'in dediğinin tam tersini uygularsak ise araç normalinden daha az spin atacak, normal araçlardan bir tık hızlı kalkacak.

Eğer spin ne demek bilmiyorsanız şöyle örnek verebilirim. Patinaj ile spin aynı şey, drag yarışlarında aracın çekiş yönüne göre drag lastikleri kullanılır. Drag lastikleri pürüzsüz olduğu için zemin ile sürtüşmeyi azaltacak ve araç stok lastiklerinden daha iyi bir performans verecek ve daha hızlı kalkacaktır. Drag yarışlarının bilmiyorsanız eğer google'a yazıp, araştırabilirsiniz.

Modifiye olayında jant modellerinin, spoilerların, tamponların, yan eteklerin ve benzeri parçaların sürüşe bir çok yandan etkisi bulunuyor. (En az kayan Off Road lastiklerini kullanıyorum, takıp test edebilirsiniz.)

Bunların hepsini geçtim, en büyük etken aracımda bulunan güçlendirici yani nitro/nos bulunuyor. Yarış stilimi bilen kişilerde her zaman yarış başlangıcında nos kullandığımı bilirler. Orada da nos kullanıyorum, eğer neden video da gözükmediğini soracaksanız şunu da şöyle açıklayabilirim. Nosların çeşitleri bulunuyor, 2x, 5x, 10x. X'lerin başında ki sayılar nos'u kaç kere kullanabileceğimizi gösteriyor ve nos'u kullandığımızda tekrardan kullanmak için bir bekleme süresi oluyor. Videoyu çeken kişi nos kullandıysa eğer onun bekleme süresi ile benim nos kullanma olayım çakışıyor. Nedeni ise single bir oyunun tam fixlenmeden çoklu oyuncu bir platforma uyarlandığı için görüntü bugları oluşabiliyor. İstenmeden atılan PIT'ler buna da örnek. Size birinin çarptığında onun felaket şekilde uçup, arabasının hasar alması ama sizin aracınıza bir şey olmaması gibi.

Üstüne üslük ping değerleri bile fark yaratabiliyor.

Samp Addon bile sürüşe fark yaratıyor.  Addon kullanıyorsanız eğer silip yeniden araç sürmeyi deneyin. Daha iyi bir sürüş elde ettiğiniz göreceksiniz.

Videonun tarihine bakarsak ben North Park oluşumundayken çekilen bir video fakat ben oluşumdan ayrıldıktan sonra şikayet açılıyor. Hile olduğumu düşünüyorsanız neden oluşumdayken şikayet oluşturmadınız?

Hiçbir üstünlük sağlayacak hile vesaire kullanmıyorum, kullanmayacağım. İyi oyunlar, iyi roller dilerim.

#3 - 13.12.2021 22:49
Araçların modlarından kaynaklı olabiliyor, araçların txd dff dosyalarının ayarları farklı olduğundan handlarında farklılık olabilir, 2012 den beri destruction derby modunu oynuyorum bilgi amaçlı yazmak istedim.

#4 - 19.12.2021 16:48
Araç modunuz avantaj sağlıyorsa, bunu da biliyorsanız, "eheheheh samp bu" demek yerine o modu kullanmamalısınız. Üstünlük sağlayan mod kullanımından uyarı anlamında ceza alacaksınız. Benzer bir şikayette yasaklanacağınızı hatırlatmak isterim.