Konu: #77140 WULFANSTEIN, CEDRIC  (Okunma sayısı 1030 defa)

#20 - 06.12.2021 16:39
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 06.12.2021 17:40
gülüm
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
KARAHAN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 06.12.2021 21:40
Güzelmiş  O:-)
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
KARAHAN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 06.12.2021 22:15
« Son Düzenleme: 06.12.2021 22:18 caws »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 09.12.2021 22:35

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 10.12.2021 12:07
Yakışırr
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
KARAHAN, Pscy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 12.12.2021 21:54
Yorumlar için teşekkür ediyorum sevgili dostlar, ekran görüntülerine pek vakit ayıramadık bu hafta biraz daha hypelayıp Cedric'i uçururuz, günlüklere de bir ara el atarız.  :manifdog

Ekstra olarak hikaye bölümüne emoji atan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Teşekkür mention: GösterGizle
@Chiko @Aureus @eppursimuove @AllMighty @ben atay @Sentez @Grey59dollarsign @wercheg @Thoros @Kuzgun @HakanMaster @Ogru Eldar @Rowe @et yiyen çiçek @Skywint @Cross @Mirmanu @karprensi @ErenOzsoy7 @ulujohan @Linna
« Son Düzenleme: 12.12.2021 21:56 KARAHAN »
Vice
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
AllMighty, Pscy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 16.12.2021 23:19
Hey sana yazmayı unuttuğumun farkındayım, bu aralar hayatımda hiç istemediğim şeyler oluyor. İş, arkadaşlık, başarı? Başarıdan pek söz etmek istemiyorum çünkü başarısızlığım ile baş başa kaldım, sadelikten ve sıradanlıktan öteye çıkamayan beyaz duvarlı bir odanın içindeyim. Masa, sandalye, kalem ve kağıttan başka hiç bir şey yok. Lambadan kağıdıma süzülen loş ışık bile beni aydınlatmak istemiyor. Hayatımın depresif anlarını nasıl atlatıyorum? Neler yapıyorum? Bugün bunlar hakkında konuşmak istiyorum onun öncesinde bugüne kadar hayatımda neler değişti ve neler yaşadım?

Öncelikle Cluckin Bell'den ayrılıp, Ravenite'a başlamam hayatımın en mantıklı kararlarından birisi oldu diyebilirim. Paramın yarısını hala vermemiş olsalar da network olarak bana çok yardımcı oldular, sosyalleştim. Tabi ki Alison'dan başka güvenip, kendimi açabildiğim birisi daha yok. Şehrin garip havası beni kırılganlığa sürükledi, üç gün boyunca evde kendimi iyleştirmek için çabaladım mevsim geçişleri beni gerçekten öldürücü yoruyor. Alison ile beraber polis departmanına katılmaya karar verdik bunu zaten anlatmıştım, spor yapmaya başladım disiplinli bir şekilde ilerliyorum diyeti asla atlamam merak etmeyin. Geceleri çalışıp, sabahları spor yapıp akademi için ders çalışıyorum ve bingo! İyi haber akademi için başvurum kabul edilmiş, yazılı olarak CV ve gerekli bilgilerimi göndermiştim, herhangi bir soruna rastlamamışlar. 17 Aralık gibi ilk akademi eğitim gününe başlayacağız sanırım, bu sade bir teori! Dinle dinle, bir sürü kişiyle tanıştım demiştim hatırladın mı? İşte onlardan birisi Little Italy'de iş yapan bana göre tefeci piçin teki Dawid, yahudi olmadığını söylese de para ile ilgilenip ticaret koşturan adamların çoğu yahudi oluyor ve Dawid inanılmaz zengin. Little Italy'nin en gözde mekanlarından birisini alıp direkt işe başladı, yaklaşık dört günde tadilatı bitirdiler onunla sohbeti biraz ilerlettim, aramız fena değil onu yalıyorum diyebilirim çünkü bana borsa hakkında ilginç tüyolar veriyor bunu sizinle asla paylaşmam! Ah siktir, şaka yapıyorum Ocean Coin varlığınızı basın ama yatırım tavsiyesi değildir. Akademiye kabul edilmem ile birlikte Alison ile aramda ilginç bir şekilde bir bağ oluştu, sevgili olarak değil dostluk ve arkadaşlık. Güven, saygı ve sevgi halkalarına birbirimizi birleştirdik sanırım kendime uygun bir partner buldum onun ile uzun süre kariyer için koşuşturacağız sanırım görünen bu!

VE KÖTÜ HABER

Kötü haberi size aktarmayı gerçekten hiç istemiyordum ama yapabileceğim hiç bir şey yok, akademi hakkında memur şefiyle sohbet ederken bana saçlarımın çok uzun olduğunu ve bunun sonucunda akademiden başarılı bir şekilde ayrılamayabileceğimi söyledi sikeyim, sikeyim, sikeyim, sikeyimm! Gerçekten boktan bir olay, Alison'dan rica ettim bu gece saçlarımı keseceğiz ama senelerdir uzatıyordum, kariyer için bunu yaparım gerçekten bunu yaparım! Buna değer çünkü Cedric'in başka şansı kalmadı anlatabiliyor muyum? Gerçekten çabalayıp, koşuşturup, yorulup bir boklar becermem gerekiyor. Sevdiğim bir parçanın sözlerini bırakıyorum "If you dont remember usefully person, you just must don't be in here." Tam olarak bu.

Gerçekten şu saçıma bakın, hatta ve hatta kelliğimi görün! Ama pişman değilim, buna çok önceden karar vermiştim yine de FUCK THIS SHIT!

PEACE
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok