Konu: [03.12.2021] Milena_Lindstedt, James Corwin /// IC/OOC İlişki  (Okunma sayısı 875 defa)

#20 - 04.12.2021 19:17
Şaka mısın sen ya? Savunmanızı yaptınız bitti, uzatan sizsiniz. PM'den IC bilgileri öğrenmeye çalıştığınızı kanıtladım, hala bir çaba içindesiniz. Terbiyeli ol ilk önce, cevap verme her şeye.

#21 - 05.12.2021 11:03
Şahsın @Venna ile aynı kullanıcı olduğunu düşünmekteyim. İncelenmesi ve araştırılması gerekmektedir. Yazış biçimi, toxicliği, discord ismi, skin falan gözümden kaçmadı. Kesinlikle ilgilenilmeli. Şahıs çok yakın bir zamanda MultiAccount’a kalkışmıştı zaten. İyi forumlar.

#22 - 05.12.2021 14:08
:D Etiketini yeni görüyorum. Multi olsam şu an banlı olurdum MultiAccount kontrolü yapıldı bir şey çıkmadı sadece karakterim yasaklandı yeni karakter başvurusu atarak oyunuma devam edebilirim zaten yeni hesap kurmama gerek yok ki yasak bir şey, incelenebilir. Heryerinden öpüyorum Fıratcım.

#23 - 05.12.2021 14:10
Corwin ile OOC sevgililiğinizde öğrendim çok hayırlı olmasını diliyorum bir ömür boyu mutluluklar dilerim.  :vice:

#24 - 05.12.2021 14:32
 :D OOC sevgililik olayının olmadığını söyledim, arkadaş yazdıklarımı gözü ile okumadığı için böyle saçma sapan gereksiz söylemlerde bulundu. Aynı şekilde gereksiz söylemlerin devamının getirilmesine gerek yok, tat kaçırmaya başladı çünkü.

#25 - 05.12.2021 14:38
Corwin ile OOC sevgililiğinizde öğrendim çok hayırlı olmasını diliyorum bir ömür boyu mutluluklar dilerim.  :vice:
Söylediklerinizin farkına varmalısınız, gerçekten ayıp bir şey yaptığınız.

#26 - 05.12.2021 15:15
:D Etiketini yeni görüyorum. Multi olsam şu an banlı olurdum MultiAccount kontrolü yapıldı bir şey çıkmadı sadece karakterim yasaklandı yeni karakter başvurusu atarak oyunuma devam edebilirim zaten yeni hesap kurmama gerek yok ki yasak bir şey, incelenebilir. Heryerinden öpüyorum Fıratcım.
Yinede araştırılmalısın Barışcım, bende seni öpüyorum. İyi roller.

Seviliyorsun Barışcımm

#27 - 09.12.2021 20:35
Merhabalar, şikayet incelendi.

@Venna @Elchavos forum/oyun hesapları MultiAccount sebebiyle kalıcı uzaklaştırıldı, şikayet geçersiz.