Normalde bu savunmanın gerisini getirmek istemiyordum ancak getirmem gerekiyor sanırım.
Öncelikle ben karakterimin sadece yakın olduğu kişilere sevgilisi olduğunu söyletiyorum ki bu karakterimin bir özelliği. Ayrı olarak seni hiçbir şekilde barlarda takılırken görmedim çünkü ben OOC olarakta dahil karakterimin kalabalık mekânlarda tedirgin olmasından dolayı herkesi dikkatle izliyor/izliyorum. Milena adlı karakter ile tanışma rolün var mı bilmiyorum ama hiçbir şekilde sen benim karakterimi tanıyamazsın, çünkü seninle hiç role girdiğimi hatırlamıyorum. Karakterimin polis olduğu sebebinden memur ve kıdemli memur olduğu zaman görmen doğal ancak Milena ile sevgili olduğumuzu dışarda beraberken görüp gelip bunu IC yansıtamazsın. SMB bölgesinde yaptığın rolde senin karakterin benim karakterime "seni tanıyorum, sen kendine dikkat et bence" gibi söylemlerde bulunuyor. Burada Mix ihlalini sen gerçekleştirmiş oluyorsun.
Ayrı olarak IC rol yapıldıktan sonra rol ile ss alınıp OOC olarak birine haber verilmesi durumunda Mix olmaz, bunu o OOC bilgileri kullanıp IC'e dökerse Mix ihlali oluşur. Bunu belirtmek isterim. Daha fazla savunma yapmam gerekirse yaparım, yoksa yetkili kararını bekleyebiliriz.