Konu: Gözaltı süresi vb.  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2021 18:43
Öncelikle herkese merhaba, IC olarak PD'nin bizi gözaltına aldığı süre çok esnek ve saatlerce hatta günlerce beklediğimiz zamanlar oluyor. Bence bu sürenin kısaltılması gözaltına alınan kişi ile rolun devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kimi arkadaşlarımız birlik lider, birlik yöneticisi veya o birlikten sorumlu kişi oluyor. Bir gün aksaması demek birlik rolunun çizelgesinde bozukluk oluşturuyor. Umarım benim gibi düşünen bir çok arkadaş çıkar. İyi forumlar.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, CheffOfficial, gumuskeles, Khanex, Rodextill,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 02.12.2021 19:05
Destekliyorum. Eğlenmek için giriyoruz, +30 saat (üzerine hapis süresi) rolsüz, boş boş zaman kaybediyoruz. "Mahkeme kararı bekleniyor" acayip boş işler (kendi adıma konuşayım.) 30 saatin üstüne IC'den sövüp, retarted rp den ceza almışlığım da var. PD üyeleri ne düşünüyor bu konu hakkında çok merak ediyorum. Çünkü bana göre tamamen içi boş, gereksiz ve insanları oyundan soğutan bir olay.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.12.2021 19:24
Destekliyorum, oyun içindeki dedektiflerin keyiflerini ve rol isteklerinin gelmesini bekliyoruz. Sırf bu sorgu işleri için belirli saatler belirlenmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.12.2021 19:31
Destekliyorum, oyun içindeki dedektiflerin keyiflerini ve rol isteklerinin gelmesini bekliyoruz. Sırf bu sorgu işleri için belirli saatler belirlenmeli.

Aylar öncesinde Feold tarafından benzer bir AR-GE konusuna iletilenler, okumanızı öneriyorum.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 02.12.2021 19:42

Aylar öncesinde Feold tarafından benzer bir AR-GE konusuna iletilenler, okumanızı öneriyorum.

Açıklama yapan arkadaşı tanımıyorum, gereğince kendi açısından haklı ve güzel bir şekilde dile getirmiş. Birde illegal rol yapan kısmın gözünden bakılmasını rica ediyorum. Gözaltına alındığımızda o zaman bizimle role girilmesini ve olayların akışkan şekilde anlatılmasını isterim. Hiç bir şekilde bu olmuyor PC'yi açık bırakıyoruz, üstüne üstelik PD üyelerine PM attığımızda cevapta alamıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 02.12.2021 19:44
Soruşturma vb deniliyor eyvallah, ama bu sürede gözaltındaki kişinin boş boş beklemesi bana şunu çağrıştırıyor, bir kişi eğlensin diye bir kişinin eğlencesi alınıyor.
Süreler düşürülemez ise gözaltındaki oyuncuya yapabilecek şeyler bulunsun, rol çıkartılsın vb.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 02.12.2021 20:15
Ötesini berisini bir kenarıya bırakalım, ben kendi adıma şöyle bir açıklama yapayım.

Sabah 8-Akşam 8 çalışan bir insanım. 21:00-24:00 arası oyunda kalabiliyorum, burada 3 saat rol yapma imkanım bulunuyor. Farzediyorum ki şu anda tutuklandım, benim 4 saati orada parmaklıklar ardında etrafta bağırıp duran insanlarla geçirmemin hiç bir manası yok. Buraya keyif almaya, oyun oynamaya, birliğimizin ilerleyişini sağlamaya vs vs. bir çok sebep sayabilirim bunun için geliyoruz. IC hapis olsa eyvallah çekeriz, bir haydutluk yapmışızdır bedelini ödüyoruz deriz. Ama bu gözaltı olayında gerçekten ya bir hassasiyet gösterilip gözaltına alınan adam aynı gün sorguya alınmalı ve suçluysa hapise gönderilmeli ya da sistem kaldırılıp direkt olarak tutuklandıktan sonra sorguya alınmalı diye düşünüyorum. Açıklamayı yapan polis arkadaş kendi açısından mantıklı ve haklı şeyler söylemiş, şehirde o tür farklı rollerin olması elbet güzel ama bir insanı oraya tıkıyorsunuz ve bırakıp gidiyorsunuz, aktif bir departman ortamı yaratsanız o adam orada afedersiniz tuvalete götürülme rolüne dahi girse, yemek yeme rolünü dahi yapsa "Aaa rol yapıyorum, afk kalmayayım, oyundan çıkmayayım" diyebilir. Empati yapamıyorsanız bir alt karakter oluşturun ve sorgu için beklemenin tadına bir bakın, sonrasında bu konu altına yorumlarınızı yapın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 02.12.2021 20:50
Destekliyorum.

Günün sadece 4 saati oyuna giriyorum 20.00/24.00 saatleri arası onunda zaten 2.5 saati rp yapabiliyoruz adam akıllı, bunun üzerine gözaltına alınınca günüm batıyor duvara bakarak afk bırakıyorum, rolleri kaçırıyorum. Göz altına alınacaksak bizimle Rol yapmaları lazım başımızda en azından 2 polisin kalması gerekiyor, buda olmuyorsa en azından 40 dk sonra sorguya alınıp suçlu isek içeri atılsın 1000dk ceza yesek daha az sıkılır canımız içeride 2 rol çeviri afk bırakır sabah çıkarız, göz altında bu durum olmuyor ve çok mağdur oluyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 02.12.2021 21:00
Gözaltında tuttulduğumuz süre ayrı, ceza alıcaksak hapiste beklediğimiz süre daha ayrı sıkıyor. Bu SS'in çoğu şeyi anlattığı ortada :)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 03.12.2021 04:10
Gözaltına alınması gereken bir suç işlediyseniz, yani soruşturma gerekiyorsa yapacak bir şey yok maalesef. Bu bir oyun evet ancak bir roleplay oyunu. Karakterinizin özellikleriyle değil de kendi gözünüzden oynarsanız; yani bu 3-4 saatlik oynadığınız sürede yüksek riskli suçlara meyilli bir karakter yönetirseniz maalesef bir karşılığı olacaktır. Bu tamamen karakteriniz adına verdiğiniz kararların sonuçları olarak ortaya çıkıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok