Konu: 30.11.2021 Stiffler White  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2021 14:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stiffler White @zebercet

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: agresif rol

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde göründüğü gibi araç parçalatma yerini söylemek için yüz dolar istedim, silah gösterdi. Fazlasıyla agresif role ve DM atmaya çalışma çabasına giriyor. Kimsenin rol zevkini bozmaya gerek yok, düzgünce rol yapabilirdiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.11.2021 21:05
Tehlike Bölge içerisindeydik. O köşede sürekli uyuşturucu satışı yapıldığını da biliyorum. Böyle bir noktada silah göstermenin agresiflik olmayacağını düşünüyorum. Zaten konuşma bir yere varmayınca araçla hızla uzaklaştık, tekrar iletişime girmedik.

#2 - 30.11.2021 21:08
Merhaba, ekran görüntüsünde görüldüğü gibi benim karakterim de bu olayda bulunmaktadır. Karakterlerimiz şehirde hırsızlığa başladı ve bir kaç yeraltı bilgileri öğrenmek istedik. Vice şehrinin de tehlikeli bölgeleri mevcut, buradaki kişiler ile etkileşim kurarsak öğrenebileceğimizi düşündük. Şikayeti oluşturan kişinin yanına gittik, bilgi öğrenmek istedik para talep etti biz de sadece "gösterme" eyleminde bulunduk araçtan çıkıp adamın suratına silah dayamadık veya gasp etmedik ki orada gaspta serbest.

İşin özeti: Bilgi öğrenmeye geldik, para talep edildi. Ücretsiz halledebilir miyiz diye ufak bir hamlede bulunduk, kişi bölgeden uzaklaşmamızı istedi biz de uzaklaştık. Zaten chatlogun devamında bu şekilde rol ilerliyor ama ekran görüntüsünde o sahneler paylaşılmamış.

#3 - 30.11.2021 21:31
Dövmekle tehdit edebilirdiniz. Sırf tehlikeli bölge diye bir yeri sorduğunuzda para istedim diye silah göstermeye ne gerek var? Bu zaten DM atma çabasına girer, amacınız orada rol falan değildi. Cezalık bir durum varsa arkadaşlar uyarılabilir, büyütülecek bir şey değil.

#4 - 30.11.2021 21:37
Dövmekle tehdit edebilirdiniz. Sırf tehlikeli bölge diye bir yeri sorduğunuzda para istedim diye silah göstermeye ne gerek var? Bu zaten DM atma çabasına girer, amacınız orada rol falan değildi. Cezalık bir durum varsa arkadaşlar uyarılabilir, büyütülecek bir şey değil.

Silahı sadece gösterdim, DM arayışında olsam inip iki tane mermi atardım ki böyle şeyleri sevmiyorum. Herkes savunmayı yaptığına göre yönetici kararı bekleyelim.

#5 - 01.12.2021 23:07
Merhabalar, şikayet incelendi.

İki taraf arasında uzlaştığınızı düşünüyorum, nihayette tehlikeli bölge olsada bir bilgiyi bir şey karşılığında isteyen bir kişiye ilk başvuracağınız yol silah/silah göstermek olmasın, bu konu hakkında sizi uyarıyorum.