Konu: @croxzy - Ares Rothstein - GBİ + CAR DM  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 27.11.2021 20:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @croxzy - Ares Rothstein

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/11/2021, 20:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler
7.17) Sunshine Auto's
7.18-) Gentlemen's Social Club
http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir rol oldu, agresif rol yapıyordu. Aracımı tamir ettirdim, sonrasında bilerek, isteyerek aracıma tekrar çarptı. Sonrasında Market caddesinde ufak bir kaza oldu, inmesini istedim. O inseydi eğer, kaza tutanağı rolü yapıp, polis ekibi çağıracaktım. Kendisi beni yanlış anlayıp saldırdı. Buna da hiçbir şey söylemiyorum, rolle devam etmek istedim, saldırdığı için polis çağırdım. Sonrasında, aracıma çarpmaya devam etti. Ondan kaçmak için GYM tarafına sürdüm, araçtan indim, durduğumu gördüğü halde, son hız gelip çarptı ve sistemsel bayılttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

GBİ da saldırıyor.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.11.2021 20:28
GBI'da diyecek birşey yok, adam haklı fakat ;

CARDM'e gelirsek videodada görünecektir, adam araçtan direk indiği için bende duramadan çarptım. Adamın benden kaçıp aracı suya atacağını düşündüm, fakat o direkt olarak aracı kaydırıp durdu bende duramadım ona çarpmışım, bende adam yok oldu hatta adama PMden yazdım. Hile falan mı açtın diye? Şimdi PMden yazdı savunma yap diye adama dedim ne şikayeti kankam ne yaptım tarzında, fakat GBI şikayetini doğruluyorum fakat CAR-DMi doğrulamıyorum. Aniden indi bende çarpmak durumunda kaldım.

#2 - 27.11.2021 20:30
Savunma için teşekkürler ancak, burada şöyle bir durum var; Durmak için gayret göstermemişsin bile, eğer yalan savunma yapmaya devam edersen, diğer videoları da buraya atacağım. Bile isteye bunu yapıyorsun, ben hiçbir zaman şikayet açma taraftarı olmadım. Ama bu yaptığın bir değil, iki değil. Ekleyecek başka bir şeyin yoksa, yönetici kararı bekleyebiliriz. Eğer hile açtığımı düşünüyorsan, lütfen hile şikayeti aç. Savunmamı yapabilirim.

#3 - 27.11.2021 20:36
Savunma için teşekkürler ancak, burada şöyle bir durum var; Durmak için gayret göstermemişsin bile, eğer yalan savunma yapmaya devam edersen, diğer videoları da buraya atacağım. Bile isteye bunu yapıyorsun, ben hiçbir zaman şikayet açma taraftarı olmadım. Ama bu yaptığın bir değil, iki değil. Ekleyecek başka bir şeyin yoksa, yönetici kararı bekleyebiliriz. Eğer hile açtığımı düşünüyorsan, lütfen hile şikayeti aç. Savunmamı yapabilirim.

50 fps ile oynuyorum zaten dostum, dediğim gibi denize gideceksin veya gymin oradan yanlayarak durucaksın sandım. Sen direk durup inince çarptım. Savunmam bu kjadar.

#4 - 27.11.2021 20:41
Aslında olay şöyle oldu ; Bu arkadaş denize gidecek veya drift atarak kenarda duracak düşüncesi ile SS alırken çarptım ve oyuna drop girdi, bu herkesde oluyor SS alırken drop olayı. O yüzden öyle çarptım arkadaşa, yoksa çarpma gibi bir durum yok;

Yalan atıyorsun diyorsanda buyur SS ;

SAVUNMAM BU KADAR, ARKADAŞDA ZATEN YUKARDA BELİRTMİŞ, YETKİLİ KARARI BEKLENİYOR.  :-[

#5 - 27.11.2021 20:43
Stop lambaların yanmıyor, bu da fren yapmadığını gösterir. Dilersen yönetici kararı bekleyebiliriz.

#6 - 27.11.2021 20:44
Stop lambaların yanmıyor, bu da fren yapmadığını gösterir. Dilersen yönetici kararı bekleyebiliriz.

Hacım işte F8 ile ss aldığım için oyuna drop girdi, bu nedenlede ben F8E basmadan önce sen düz gidiyordun, drop geçincede sen aracı yan çevirmişsin, inerkende ben çarptım. O yüzden bilerek olan birşey değil.

#7 - 28.11.2021 13:07
kişinin kanıt olarka attığı car dm videosunu izlerken 15. saniyeden sonrasına bakarsanız ss aldığımı anlarsınız aracım ileri geri olmuş bu sırada ss aldığım için ekran dondu ss alma sebebimde aracını denize atacağını düşündüğüm içindi, ben ss aldığım sırada oyun birkaç saniye dondu o sırada arkadaş aracı çevirip durmuş, bilerek bir çarpma söz konusu değil.

#8 - 28.11.2021 16:51
Merhabalar,

Şikayet incelendi, Ares Rothstein karakteri Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.