Konu: Birden fazla kişi, birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 935 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.11.2021 15:02
Arkadaşın videosunda ki chat, kalite biraz kötü ama buyrun.

Adamın durumunu bilmeden kim sıktı oğlum diye role girmek? Sen ona sıkıldığını nereden görüyorsun, orada herhangi birinin elinde bir silah gördün mü?
Yerde olan herkese silah mı sıkılmış oluyor?
/do 'dan durum sormak yok.
Tyrone_Dashawn karakteri durum belirtmemiş, vuruldum diye bir şey dememiş.
Arkadaşın ekstra olarak Vurdu mu? Diye bir soru sormuş, diğer arkadaş indirelim mi? 
HİÇ BİR DURUM YOK, ADAM VURULDUM DEMEMİŞ, DURUM BELİRTMEMİŞ.
Sana özelden soru soruyorum neden vurdunuz diye Tyrone_Dashawn vuruldum dedi diyorsun? Hani , göremiyorum göstersene bana.
Tek sen suçlusun demiyorum, orada bulunan 4 kişi de rol yapmadan direkt olarak silahlarına sarılmaya kalkıyor. Böyle bir role girişecekseniz, orada yapacağınız eylemin sebebini bilmeniz gerekir. Olayın öncesini bilmeniz gerekir, Kim vurdu kanka diyerek kafanızda vurulma rolü yürütemezsiniz.
Videoda ne hikmetse pompalı ile arabaya binen arkadaş mevcut, kesinlikle bahsettiğiniz gibi olmuştur da. Creenshaw'dan bulvara, oradan dönüp tam bahsi geçen sokağa nasıl kusursuz bir sürüştür bu? Konum atsaydı bu kadar çabuk bulamazdınız bence adamı.
Kanka telefonum internetiyle üşenmem tüm kayıdı atarım :).

#11 - 27.11.2021 15:06

Adamın durumunu bilmeden kim sıktı oğlum diye role girmek? Sen ona sıkıldığını nereden görüyorsun, orada herhangi birinin elinde bir silah gördün mü?
Arkadaşın ekstra olarak Vurdu mu? Diye bir soru sormuş, diğer arkadaş indirelim mi? 
Sana özelden soru soruyorum neden vurdunuz diye Tyrone_Dashawn vuruldum dedi diyorsun? Hani , göremiyorum göstersene bana.
Tek sen suçlusun demiyorum, orada bulunan 4 kişi de rol yapmadan direkt olarak silahlarına sarılmaya kalkıyor. Böyle bir role girişecekseniz, orada yapacağınız eylemin sebebini bilmeniz gerekir. Olayın öncesini bilmeniz gerekir, Kim vurdu kanka diyerek kafanızda vurulma rolü yürütemezsiniz.
Videoda ne hikmetse pompalı ile arabaya binen arkadaş mevcut, kesinlikle bahsettiğiniz gibi olmuştur da. Creenshaw'dan bulvara, oradan dönüp tam bahsi geçen sokağa nasıl kusursuz bir sürüştür bu? Konum atsaydı bu kadar çabuk bulamazdınız bence adamı.
Kardeşim, chati zaten yazmışsın yaptığın rolde chati okudun mu? Yazdıklarımı okudun mu? Videonda hiç bir durum yok kanka kendi kendine adamın vurulduğuna karar vermişsin böyle bir rol yok yani haberin olsun da. Hala Mix'te kalmışsın sen, bana pmden yazdığın şeyi hatırla, sonra videoda yaptığınız chati oku. Adam size vuruldum dememiş, siz chati okumadan DM'e girişmişsiniz, sıkıntı sizde anlaşılmadığımı düşünüyorum artık.
Bir şey yazmayalım istiyorsan incelensin şikayet sonuçlanınca anlarız. İyi günler.
Mix konusuna gelirsek arabayı süren sen değilsin, onda video varsa o atsın. Senin çekmiş olduğun videoyu ne yapayım ben? Süren kişinin bunu kanıtlaması gerekir, nasıl konum atılmış gibi 3 kilometre dolanıp ara sokakta duran kişiyi buluyor. Ben bunu da merak ediyorum içine mi doğmuş yani.
« Son Düzenleme: 27.11.2021 15:08 meriawam »

#12 - 27.11.2021 15:24

Bunu da ekleyelim o zaman. Yeni gördüm, şehir dışından 2 gişe ile geçerek geliyorlar.  (4 kişi de silahlı )
Chatlerde silah alıp kontrol edip bırakan arkadaş mevcut, iki kişi maske takıyor, durup dururken kendisi de dahil*
Arkadaşlardan biri hazır mısınız? (YOYOYOYO ZORT, PARDON, KAHKAHA ATAR) pekala öyle olsun diyelim.
Şehir dışında dolaşıp da random silahlı bir şekilde hepsinin tam gösterilen alanı şak diye bulması da enteresan bir olay.
Gerçekten de geçerken görmüş olmanız mümkün değil. Keyifle sıkmaya gidiyordunuz herhalde ondan böyle roller mevcut chatte.
Joaquin_Shaw karakteri video başında görülebilir. Önce maske ile silahını kontrol ediyor, sonra maskeyi çıkartıp aynı işlemi tekrar ediyor ve bu sırada şehir dışındalar. 
?
« Son Düzenleme: 27.11.2021 15:32 meriawam »

#13 - 27.11.2021 16:43
Video ile herhangi bir oynama söz konusu değil tüm zamanımı video açık olarak geçiremem dostum çok boş bir konu çeviriyorsunuz artı olarak, shotgun ve deagle ile gezmemiz oradan geçmeden önce polisler ile çatışmaya girmiş olmamız söz konusu. Videolu bir şekilde onuda koyabiliriz sorun yok. Emote vermiş olduğumuz yerde uzak bir yer değil. Oranında ekran görüntüsünü bırakıyorum. "Yardım edin zenci." diyerek yarım istiyor Tyrone karakteri elinde silah var ve yerde yatıyor ne dememizi bekliyorsun? "Kim ne yaptı?" gibisinden sorular yönelttik vurdular dendi zaten videoda bahsediliyor, ekran görüntülerini kendinize göre kırpıp yalan yanlış konuları buraya atarak admini kandırmaya çalışmayın.  :garip:

Emotemi adamlarının yanında verdiğimize dair kanıt: Not: Direk yanınızda veriyoruz yanıltıcı bilgiler vermeyin. Mix olmadığını videolar ile kanıtlayacağım boşsunuz.

#14 - 27.11.2021 17:13
Spoiler: GösterGizle
Video ile herhangi bir oynama söz konusu değil tüm zamanımı video açık olarak geçiremem dostum çok boş bir konu çeviriyorsunuz artı olarak, shotgun ve deagle ile gezmemiz oradan geçmeden önce polisler ile çatışmaya girmiş olmamız söz konusu. Videolu bir şekilde onuda koyabiliriz sorun yok. Emote vermiş olduğumuz yerde uzak bir yer değil. Oranında ekran görüntüsünü bırakıyorum. "Yardım edin zenci." diyerek yarım istiyor Tyrone karakteri elinde silah var ve yerde yatıyor ne dememizi bekliyorsun? "Kim ne yaptı?" gibisinden sorular yönelttik vurdular dendi zaten videoda bahsediliyor, ekran görüntülerini kendinize göre kırpıp yalan yanlış konuları buraya atarak admini kandırmaya çalışmayın.  :garip:

Emotemi adamlarının yanında verdiğimize dair kanıt: Not: Direk yanınızda veriyoruz yanıltıcı bilgiler vermeyin. Mix olmadığını videolar ile kanıtlayacağım boşsunuz.

Ne  anlatıyorsun? Vurdular yok kardeşim ortada bana Tyrone Dashawn karakterinin size vuruldum dediğini ya do kanalından vurulduğunu belli ettiğini görüyor musun? Ben görmüyorum, yanınızda dediğin verip üzerine koşmak mı senin? Yaptığınız rol yanlış, hala vurdular dendi diyo ya nerede demiş? Göstersene bana da vurdular yazdığı yeri?
@Froxy0 şikayetin altına yorum yapar mısın? Beni vurdular falan yazdın mı? Bunu durum olarak bir kişi bile sormadan gelip sıkma rollerine girişemezsiniz. Adamın vurulup vurulmadığını bilemezsiniz, elinde silah var falan diyor hala ya.
Arkadaş için vuruldum demek şey herhalde. "Yardım edin zenci."
Farkındasın değil mi? Roldesin, o adama ne olduğunu sormadan vurulup vurulmadığını anlayamazsın kardeşim. /do denen kanal bu yüzden var.
Forumda toksik yorumlar yapmaya gerek yok, boşsunuz falan gibisinden sözlerini seçerek konuş.

#15 - 27.11.2021 17:14
Dostum benim attığım kanıt sadece emotemizi yanınızda verdiğimize dait kanıttır zaten vurdular cümlesi night adlı arkadaşımızın attığı videoda gözüküyor.  :garip:

#16 - 27.11.2021 19:00
Dostum benim attığım kanıt sadece emotemizi yanınızda verdiğimize dait kanıttır zaten vurdular cümlesi night adlı arkadaşımızın attığı videoda gözüküyor.  :garip:

oynanmış videolar savunma olarak geçerli sayılmaz, verdiğin emote kimsenin chatine düşmüyor eğer yanımızda verdiysen o emoteyi videolu bir şekilde at. çünkü attığın videoda emote verdiğiniz yerde kimse yok. savunmanız bitti sanırım yetkili kararını bekliyoruz. bu arada forumdan toxicliği bırakmqni tavsiye ederim. :garip:

#17 - 27.11.2021 19:06

çok memnun olurum kanki bekliyorum tüm kayıdı sesi açık bir şekilde. :)

#18 - 27.11.2021 20:31

çok memnun olurum kanki bekliyorum tüm kayıdı sesi açık bir şekilde. :)

Kayıtları ses açık şekilde alıyorum, daha düşük boyutlu geliyor ayrıca 2000 bit ratede kayıt alıyorum yani saniyede 2000 kere kayıt kalitesi yenileniyor demek, 1080P bir video 10000 bit rate'dir bu şekilde düşünmeliyiz çoğu kayıdımı düşük boyutlu olması adına bu şekilde alıyorum.

#19 - 27.11.2021 21:33
Spoiler: GösterGizle

Ne  anlatıyorsun? Vurdular yok kardeşim ortada bana Tyrone Dashawn karakterinin size vuruldum dediğini ya do kanalından vurulduğunu belli ettiğini görüyor musun? Ben görmüyorum, yanınızda dediğin verip üzerine koşmak mı senin? Yaptığınız rol yanlış, hala vurdular dendi diyo ya nerede demiş? Göstersene bana da vurdular yazdığı yeri?
@Froxy0 şikayetin altına yorum yapar mısın? Beni vurdular falan yazdın mı? Bunu durum olarak bir kişi bile sormadan gelip sıkma rollerine girişemezsiniz. Adamın vurulup vurulmadığını bilemezsiniz, elinde silah var falan diyor hala ya.
Arkadaş için vuruldum demek şey herhalde. "Yardım edin zenci."
Farkındasın değil mi? Roldesin, o adama ne olduğunu sormadan vurulup vurulmadığını anlayamazsın kardeşim. /do denen kanal bu yüzden var.
Forumda toksik yorumlar yapmaya gerek yok, boşsunuz falan gibisinden sözlerini seçerek konuş.
Arkadaşlarım attığı savunmada çoğu şeyi savunmuş, mixing olmadığı videoda bariz görünüyor. Aynı şekilde video da benim yazdıklarım da görünüyor, "-Kim?, -ne oldu?" soruları bana soruluyor, güney yakasındakiler diyorum, fazlasını söylediğim görülmüyor.