Konu: forte italian Leonardo Garcia  (Okunma sayısı 11757 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 27.11.2021 23:32
kardesim gunluk bile yaziyo
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 27.11.2021 23:32

GÜNLÜK, 27.11.2021

Günlük rutinlerinden sonra babamla Los Angelas'a gittik, bir davası için acilen gitmesi gerekiyordu ve aracı arızalıydı. Onunla birlikte gitmeye karar verdim. Sabah saatlerinde Lawrence'den bir haber gelmedi, bugün ne yapacağımıza karar vermemiştik. Onu aradım ancak telefonu kapalıydı, ona bir mesaj bıraktım.  Babamın katıldığı dava uzun ve zorlu bir davaydı. Aylardır bu dava ile ilgileniyordu, onun için zorlu geçti buna eminim ve kendi gözlerimle de gördüm. Barbarca insanları öldüren ve rüşvet dönen bir davaydı. Babam bu dava için her şeyini harcadı. Başsavcı ile birlikte çalıştılar ve bu akşama kadar dava sona erdi, her şey ortaya çıktıktan sonra tekrar şehre döndük. Akşam saatlerinde Jon ve kardeşim Garcia ile bir kafeye gittik, biraz sohbet ettik, o sırada kahve içtik. Hemen ardından Kenneth ve tanımadığım bir arkadaşı geldi, biraz lafladıktan sonra kalktık. Jon'u evine bıraktım, kardeşimle birlikte eve geçtik. Anne ve babamızla birlikte bir yemek yedik, yemekten sonra Valerio ile bahçede biraz lafladık, genel konuşmalar ve neler yapacağımızı konuşup, kararlaştırdık. Konuşmamız bittikten sonra Lawrence aradı. Şehir dışına gittiğini söyledi, bana hiçbir şekilde haber vermedi ve bunu ona söyledim. Bugün sporumu tek başıma yaptığımı ve epey sıkıldığımı söyledim. Her neyse, onu havalimanından aldım, herkes toplandı ve Ocean'a gittik, bir şeyler içtik. Evet, biz yine alkol içmedik. Arkada bir topluluk vardı, sosisli aracı vardı, etrafta birileri vardı. Oraya damladık ve birer sosisli yedik. Evet, bugün diyeti biraz gevşettik diyebilirim. Sosislinin yarısını yedim, diğer yarısını yemedim. Hepsini yemiş olsaydım eğer, bugün yaptığım tüm sporu çöpe atmış olacaktım. Oradan kalktıktan sonra biraz turladık ve herkes eve dağıldı. Güzel bir gündü.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 28.11.2021 13:05
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 29.11.2021 19:25
 :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 29.11.2021 22:47
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 29.11.2021 23:15
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 29.11.2021 23:27
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 29.11.2021 23:33
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 29.11.2021 23:51

GÜNLÜK, 28-29.11.2021

Pazar günü günlük yazmayı unuttum. Aslında unuttum diyemeyiz, gün boyu full time çalıştım ve eve geldiğimde direkt olarak duş aldım, üzerimde bornoz ile uyuya kalmışım. Peki gün boyu ne oldu? Jonathan, taksi işinde iyi para olduğunu söyledi. Bir yerde çalışmaya başlamış. Onunla konuştum ve bende çalışmaya başladım. Ne kadar uzun çalışırsak, o kadar para kazanacağımızı söyledi. Evet, söylediği gibi oldu ve gece yarısına kadar çalıştım, sonra eve gidip uyudum. Bugün ne oldu? Dün geceden dolayı çok fazla uyudum ve saat 12:30'da uyandım. Uyandıktan sonra biraz düşündüm. Uyku düzenim bozuluyor, sporum aksıyor ve bu da beni rahatsız ediyordu. İki gündür spora gitmediğim için biraz rahatsız oldum diyebilirim. Kahvaltı yaptıktan sonra dışarı çıktım. Taksi işi hala aklımdaydı ancak çok yorucuydu, sürekli olarak araç sürüyorsunuz ve insanlarla bir iletişim halindesiniz. Bu da epey yoruyordu gerçekten. Kahvaltıdan sonra birkaç kafeyi gezdim, iş ilanlarına baktım ama yine bir şey bulamadım. Eve gidip biraz dizi izledim, akşam saatlerinde tekrar çıktım. Reklam sitesinden birkaç reklam verdim. Ocean'da biraz takıldım, insanlar bahşiş bıraktı ve oradan ayrıldım. Küçük İtalya'da insan kalabalığı gördüm, oraya gittim ve insanlarla sohbet ettim. Biraz vakit geçirdikten sonra, Valerio ve Jonathan geldi, ayak üstü biraz lafladık. Uykumun geldiğini onlara söyledim ve eve geçtim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok