“Alrighttt - Wooo - Shehaha - woahh - Loo - Ssss - Koosh - Tıknazz - Lo - SheHAha - Koosh - ŞşşŞtt - POW - BleeDat” gibi saçma kelimelerin her cümlenin sonuna gelmesinden, mesela adam “selam dostum” yazıyorsun karşılık olarak “selam alrightt ey yoo”, tamam bunu ara ara kullana bilirsinin sıkıntı yok. Ama sen durmadan kulanınca benim monitörü kırasın geliyor.
Onun dışında, her konsepte aynı rolün yapılması, ya konsepti bi araştır be kardeşim, hepsinde ya italyan yada kurtlar vadisi rp si yapıyorsun, tanıtımı hazırlarken okumuyor musun? Yada başkasına yaptırdın tanıtımı bilmiyorsun yapmayı, yada iyi yapamıyorsun git bir oku oku oku! Rolü öyle yap.
2012’nin sonlarına doğru başladım ben RolePlay hayatıma, o zamanlar bu kadar kötü rp yapan yoktu, adamlar konsepti yansıtıyordu. İmkanlara baktığında o dönemlerde araştırmak daha zordu, şimdi çok rahat makaleler bulabiliyorsunuz. Yabancı kaynaklardan, rp sunucularından çevire biliyorsunuz ama bu imkanlara rağmen rezalet bir konsept yansıtıyorsunuz. Buradaki tek suçlu birlik yönetim kadrosudur, adam bilmiyorsa anlatacan okutacan en kötü dc de sesli mix yapmak yerine konsept hakında bilgi verecek kanallar oluşturacan.
(Mobilden yazıyorum çok dikkat edemedim, okurken gözleriniz kanadıysa kusura bakmayın )