Konu: [ 18.11.2021 @Venna ] OOC Dolandırıcılık-OOC Tehdit-MultiAccount-OOC Yalan  (Okunma sayısı 1288 defa)

#30 - 19.11.2021 00:53
@Manifesto the Conqueror ayrıca paylaştığı SS'lerin üzerinde 1 hafta geçmiş ve biz 1 haftadır bu şahıs ile rol yapıyoruz, kendi aramızda ufak şakasına küfürleşmeler olmuş, kendiside etmiş. Madem 1 hafta önceki konudan şikayetci 1 haftadır neden benimle rol yapıyor onu anlayamadım bu şikayet politikasını şöyle hayal ediyor sanırım SS'ler beklesin elimde işler bozulunca şikayet ederim olarak sanıyor, umarım konuyu anlatabilmişimdir. 1M yatırım yapıp + Bir sürü obje eklettiğim yere 30K vererek işlerime ortak olamaz kusura bakmasın kendisinede hiç bir zaman buraya ortaksın diye bir kelime kullanmadım. İş yerine giriş yaparken giriş ücreti veriyordu oraya ekledim kendisini oda orada rol yaptığı için verdiği 30K kurulan işin 50'de 1'i etmiyor. İyi oyunlar, iyi okumalar.

1 Hafta önceki konudan şikayetçi değilim ben olayı saptırma istersen, sen diyorsun ki 90K sen kas 90K ben kasayım diyorsun. Benle ortaklık istediğinin bir kanıtını eklemiştim. Bunu anlayamıyor, bana 20 yaşındayım diyorsun. Bu arada gülmeden duramacağım PUAHAHHAHAHAHAHAHA Hâlâ 1M diyor KPĞWQKPĞQWKW
90K verdiğinimi iddaa ediyorsun anlayamadım? 90K verdiğine dair bir kanıt sunabilir misin bekliyoruz. Birde az ciddi ol üslubunu koru random atıp dalga geçeceğin bir yer değil burası, terbiyeli ol, 14 15 yaşında olmana veriyorum bunu.
HAHAHAHA Konuyu böyle çaptırmayı görmedim ben. Cidden anlaşamıyoruz biz seninle. Şimdi tekrar yazıyorum, SS'i tekrar atıyorum. "1 Hafta önceki konudan şikayetçi değilim ben olayı saptırma istersen, sen diyorsun ki 60tur sen kas 60tur ben kasayım diyorsun."

https://imgyukle.com/i/kGbvRf
/b Bölmeden 50 dakika jail yedim diye NC atan ben değilim.

#31 - 19.11.2021 00:54
Birde HotNews birliğinde görünüyorsun yeni fark ediyorum. Sen benimle garaj işine nasıl giriyorsun onu anlayamadım ben.
Firman yok, birliğin yok. Karakterim bu işi hobi olarak yapıyor. Artık konuyu saptırmayı, açık aramayı bırak ve yetkilileri bekle bence.  O:-)

#32 - 19.11.2021 01:01
1M yatırım yapıp + Bir sürü obje eklettiğim yer
Evet arkadaşım, Vice Roleplay'a feci yatırım yapmışsın. Tebrik etmek lazım.

#33 - 19.11.2021 01:18
Ben parayı Selena_Lindstedt karakterine verdim, Selena_Lindstedt karakterin ile aldın. Eğer Selena ile almadım dersen neden interiorun adı Lindstedt Ofis  :D Yeni karakterin ile ortaklığı sürdürdük. Senden o yüzden OOC istiyorum. Çünkü vermek zorundasın.
« Son Düzenleme: 19.11.2021 01:19 firatcelik »

#34 - 19.11.2021 01:26
( Şikayete dışarıdan dahil olduğumdan dolayı yaptırım alabileceğimin bilincindeyim. Yazdığım yazıya karşılık bir yanıt verilmesini istemiyorum, tartışma açmaya niyetim yok. )

Selamlar, James_Lanzillo karakterimle Milena ve Selena Lindstedt karakterlerinin mekan arayış rollerine katılmıştım, şahit olmuştum. Devamında da bahsi geçen mekanı kardeş karakterleriyle satın aldıklarını biliyorum. Venna adlı oyuncu NC atıyor, sebebini bilmiyorum. NC atınca mekan onda kaldığı için sanırım ortaklığı sürdürüyorlar, ardından Milena'yı ortaklıktan çıkartıyor, oralar hakkında bir bilgim yok, sadece Selena karakteriyle mekanı aldığını biliyorum. İyi forumlar.

DÜZELTME:

Venna adlı oyuncunun discordunun Bedoff#9440 olduğunun oyun içinden kanıtı:
« Son Düzenleme: 19.11.2021 01:32 AllMighty »

#35 - 19.11.2021 01:28
( Şikayete dışarıdan dahil olduğumdan dolayı yaptırım alabileceğimin bilincindeyim. Yazdığım yazıya karşılık bir yanıt verilmesini istemiyorum, tartışma açmaya niyetim yok. )

Selamlar, James_Lanzillo karakterimle Milena ve Selena Lindstedt karakterlerinin mekan arayış rollerine katılmıştım, şahit olmuştum. Devamında da bahsi geçen mekanı kardeş karakterleriyle satın aldıklarını biliyorum. Venna adlı oyuncu NC atıyor, sebebini bilmiyorum. NC atınca mekan onda kaldığı için sanırım ortaklığı sürdürüyorlar, ardından Milena'yı ortaklıktan çıkartıyor, oralar hakkında bir bilgim yok, sadece Selena karakteriyle mekanı aldığını biliyorum. İyi forumlar.
Şuna bak, dışarıdan birisi bile anladı olayı, sen hâlâ anlamadın ve inkâr ediyorsun.

#36 - 19.11.2021 01:30

Şuna bak, dışarıdan birisi bile anladı olayı, sen hâlâ anlamadın ve inkâr ediyorsun.
Ufak kardeşim isteyen istediğini anlar 1M'ye yakın araçlarla yatırım yaptım 30K verip seni işlere ortak edemem ettiğimide hiç söylemedim, konuyu uzatma, yetkiliyi bekle.

#37 - 19.11.2021 01:32
Hesaba girdiğini iddaa ediyorsun, incelensin diyorum.

#38 - 19.11.2021 01:32

DÜZELTME: Venna adlı oyuncunun discordunun Bedoff#9440 olduğunun oyun içinden kanıtı:

ŞAH MAT!

#39 - 19.11.2021 01:33

Ufak kardeşim isteyen istediğini anlar 1M'ye yakın araçlarla yatırım yaptım 30K verip seni işlere ortak edemem ettiğimide hiç söylemedim, konuyu uzatma, yetkiliyi bekle.
30K  :D :D /paraver komutunun logları varsa başın yanacak.