Konu: [ 18.11.2021 @Venna ] OOC Dolandırıcılık-OOC Tehdit-MultiAccount-OOC Yalan  (Okunma sayısı 1307 defa)

#10 - 19.11.2021 00:12
@Manifesto the Conqueror etiket için kusura bakma bizim tarafımızdan sana atılan görüntülerinde dikkate alınarak bir ceza uygulanmasını talep ediyorum ki sende az çok olayların farkındasın.  :vays: :nays:
Seninle olan IC bir olayın neyin ekran görüntüsünü atabilirsin allah aşkına?

#11 - 19.11.2021 00:15
Birde 180.000$ alınmış bir işyeri + 500.000$ alınan tüm araçlar + atılan obje paketleri söz konusu, senin verdiğin 30.000$ ile buraya ortak olman mümkün değil, giriş ücreti  verme diye seni oraya ortak ekledim. 30.000$ vermemi söylerse yetkili veririm, onun dışında şikayeti 10 sayfa yapmana gerek yok, silip yazıyorsun, uzatmayacağım daha fazla.
Kardeşim madem 50.000$'a ortak alınmaz, almasaydın.
Üsttelik arkadaşın yalan konuştuğunun bir kanıtı daha.

#12 - 19.11.2021 00:16
Birde 180.000$ alınmış bir işyeri + 500.000$ alınan tüm araçlar + atılan obje paketleri söz konusu, senin verdiğin 30.000$ ile buraya ortak olman mümkün değil, giriş ücreti  verme diye seni oraya ortak ekledim. 30.000$ vermemi söylerse yetkili veririm, onun dışında şikayeti 10 sayfa yapmana gerek yok, silip yazıyorsun, uzatmayacağım daha fazla.

Ufak kardeşim ne yalanından bahsediyorsun? Ortak ekledim diyorum seni işyerine kendim söylüyorum zaten ancak orada 1M'lik bir varlık var onların hepsine seni nasıl ortak ekliyeyim ben? Şikayet uzatma, yetkili kararını bekle.

#13 - 19.11.2021 00:19

Ufak kardeşim ne yalanından bahsediyorsun? Ortak ekledim diyorum seni işyerine kendim söylüyorum zaten ancak orada 1M'lik bir varlık var onların hepsine seni nasıl ortak ekliyeyim ben? Şikayet uzatma, yetkili kararını bekle.
Cidden hayal gücün çok gelişmiş, anında yalanlar üretip, kelimeler yazabiliyorsun.
Ayrıca çevreden görüntüler geliyor ortak olduğuma dahil  ;)

#14 - 19.11.2021 00:22
Dostum kişisel sorunların falan mı var yoksa oyuna kendini çok mu kaptırdın, seni iş yerine ben ortak ekledim diyorum zaten çevredeki ekran görüntüsünü ne yapayım ben ortak eklemek öyle senin bildiğin gibi tüm işi kontrol altına almak değil /isyeri ortak ekle bu kadar, ekledim diyen benim şikayeti 10 sayfa yapacaksın, şikayetin bittiyse sus artık yetkili kararını bekle.

#15 - 19.11.2021 00:25
Dostum kişisel sorunların falan mı var yoksa oyuna kendini çok mu kaptırdın, seni iş yerine ben ortak ekledim diyorum zaten çevredeki ekran görüntüsünü ne yapayım ben ortak eklemek öyle senin bildiğin gibi tüm işi kontrol altına almak değil /isyeri ortak ekle bu kadar, ekledim diyen benim şikayeti 10 sayfa yapacaksın, şikayetin bittiyse sus artık yetkili kararını bekle.
Yalanlarını kanıtlıyorum hani, paramı vermeyip, tehdit ettiğin olayı açıklamaya çalışıyorum.

#16 - 19.11.2021 00:27
Taraflar gerekli kanıtları sunsun ve savunmalarınızı yapın, gece inceleyeceğim.

#17 - 19.11.2021 00:28
Ortada bir yalan yok, savunma gayet açık değil mi be dostum sen neyi uzatıyorsun? 1M yatırım yapıp araçlar alarak kurdum orayı, 30K para verdin oraya /isyeri'den seni ortak ekledim giriş parası verme diye, sürekli /b bölüp, PM atıp, rol bozduğun için çıkarttım, yetkili 30K iadesi isterse veririm, IC bir olay zaten OOC'ye yansıtıp durma, rolsel olarak gel paranı iste. Savunma yapıldı, şikayeti uzatma dedikce 10 sayfa yapacaksın.

#18 - 19.11.2021 00:30
Ortada bir yalan yok, savunma gayet açık değil mi be dostum sen neyi uzatıyorsun? 1M yatırım yapıp araçlar alarak kurdum orayı, 30K para verdin oraya /isyeri'den seni ortak ekledim giriş parası verme diye, sürekli /b bölüp, PM atıp, rol bozduğun için çıkarttım, yetkili 30K iadesi isterse veririm, IC bir olay zaten OOC'ye yansıtıp durma, rolsel olarak gel paranı iste. Savunma yapıldı, şikayeti uzatma dedikce 10 sayfa yapacaksın.
Hâlâ 30K diyorsun şakamısın sen? 50K'dan bahsediyoruz ve OOC Tehdit, MultiAccount. Ben gerekli kanıtlarımı sundum ve yalan konuştuğunda apaçık ortada. Bırak gece ilgilensinler.

#19 - 19.11.2021 00:32
Taraflar gerekli kanıtları sunsun ve savunmalarınızı yapın, gece inceleyeceğim.
@Manifesto the Conqueror  gerekli savunmaların hepsini yaptım, 1M'lik yatırım yapıp aldığım işyerine 30K gibi bir destekde bulundu, bulunduğununda kanıtını atamıyor ben söylüyorum, özel map yaptırıp rol yaptığım yerde sürekli "Trolling" yapması gerekçesiyle şahısı ortaklıktan çıkardım parasını IC istemek yerine OOC dolandırıcılık diye burada şikayet oluşturmuş. Tehditkar cümleler kurmamışım, OOC  tehdit ediyor diyede eklemiş, 30K iadesi kararı verirseniz veririm 30K parasını ama IC istese zaten parasını alacak ama 15 yaşında olduğu için kendisine anlatamıyorum. Şahsıma ait olmayan discord adresleriyle buraya savunma yapmış, MultiAccount'un ne olduğunu bilmeyerek şikayete eklemiş, hesabım incelenebilir, iyi oyunlar dilerim.